"Ajutati-ma sa supravietuiesc" - mesajul tulburator al unui regizor roman care a ajuns CERSETOR! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 21:35

Cerseste in rand cu ceilalti oameni ai strazii, undeva in zona Pietei Romane din Bucuresti. Dar in ochi i se citeste o demnitate debordanta.

Nu intinde mana dupa maruntis. Tine strans in brate o bucata de carton pe care este scris un mesaj cutremurator. Asa incepe sa depene povestea vietii Mihaita Dragomiescu, fosta mare personalitate a teatrului romanesc.

Sute de oameni trec pe langa el in fiecare zi, cei mai multi ignorandu-l. Nu-i nimic, isi spune in gind si nu se necajeste. Isi duce cu seninatate crucea vietii.

Acum, MIHAITA DRAGOMIRESCU ii multumeste Lui Dumnezeu ca nu i-a luat mintile.
Multi ar spune ca povestea lui de viata este desprinsa picatura cu picatura din filmul Filantropica. Fostul regozor nu inceteaza sa uimeasca.

Singura legatura pe care o mai are cu viata lui de regizor este prin intermediul televizorului. Isi vede vechii colegi cum infloresc sau se duc intr-o lume mai buna. L-a plans in secret pe Iurie Darie, unul dintre actorii pe care i-a respectat cel mai mult.


In urma solicitarilor dumneavoastra va punem la dispozitie numarul de telefon al regizorului MIHAITA DRAGOMIRESCU: 0724 913 427. Il puteti contacta personal pentru a-i acorda un mic ajutor. Va multumim!


 

Taguri: