Ajutor neașteptat pentru Irinel Columbeanu! Singurul din familie care i-a trimis bani fostului milionar

Author: Diana Ghita

Cine l-a ajutat cu bani pe Irinel Columbeanu

Sursa: Captură YouTube

În aceste momente, fostul afacerist Irinel Columbeanu se află într-un centru pentru îngrijirea bătrânilor, având o situație financiară foarte precară.

Cu toate că se află într-o situație foarte dificilă, Irinel Columbeanu nu este sprijinit de nimeni, la un moment dat punându-se problema că nu are suficienți bani să achite costul azilului.

Cine i-a trimis bani lui Irinel Columbeanu

Fostul milionar stă de două luni într-un centru pentru îngrijirea bătrânilor. Acesta a ajuns aici întrucât are mare nevoie de îngrijire profesionistă, având în vedere problemele severe de sănătate cu care se confruntă.

De asemenea, Irinel a ajuns să aibă o situație financiară extrem de modestă, motiv pentru care a fost uitat de foarte mulți oameni, pe care i-a crezut prieteni. Așadar, bărbatul a fost mai mult singur în toată această perioadă grea.

Singurul care e alături de el în aceste momente este o persoană la care nimeni nu se aștepta să facă asemenea gest. Este vorba despre fostul lui cumnat, fratele Monicăi Gabor, care, nu cu mult timp în urmă, l-a ajutat pe Irinel Columbeanu cu o sumă generoasă de bani.

Singurul din familia extinsă a lui Irinel care i-a trimis bani recent, adică 3.000 de lei, a fost cumnatul lui de la Bacău. Ei doi s-au înțeles foarte bine mereu pentru că el a fost și la nunta lui cu Moni când s-au căsătorit. El i-a trimis fără să îi ceară, omul nu este de bani gata, nu este milionar”,  au povestit surse din cercul de persoane apropiate fostului afacerist, conform Click.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Vila lui Irinel Columbeanu a ajuns o adevărată ruină. „Doamne, cum arată!”

Irinel Columbeanu este ținut din milă în azil

Deși Irinel Columbeanu o are pe Irinuca, fiica lui, acesta nu are pretenții ca ea să-l ajute financiar, întrucât este conștient că, deocamdată, este prea mică și nu are propriile venituri din care să-l poată susține cu plata azilului.

„Cât privește ajutorul de la fiica sa, Irinuca, știu că el nu are așteptări deloc să îl ajute. Ea este micuță, nu are de unde”,  au mai spus apropiații bărbatului.

Însă, cu toate acestea, Irinel Columbeanu este optimist, fiind încrezător că, deși nu stă prea bine cu banii, nu va fi dat afară din căminul pentru bătrâni. Acesta știe că directorul centrului, un vechi prieten de al său, nu îl va da în stradă, întrucât și acesta, și angajații sunt conștienți de situația delicată a fostului milionar.

Citește și: Cine deține, de fapt, „palatul” lui Irinel Columbeanu: „E posibil să pot să îmi recuperez casa”. Fostul afacerist a făcut dezvăluiri despre vila din Izvorani, care a ajuns o ruină