Ajutor nesperat pentru o femeie care are ambele picioare amputate. Tanti Zamfira poate, de acum, sa se deplaseze cu un saun cu rotile

Editor: Adelina Minulescu Autor: S.B.
Actualizat: 23 sep 2020, 09:15

„Am ramas o jumatate de om”- asa spunea, plangand, tanti Zamfira zilele trecute, la numai cateva luni de cand medicii i-au amputat picioarele.

Tanti Zamfira, Impreuna cu sotul, si el in carje, isi duc amaraciunea asa cum pot. Au visat la un scaun cu rotile si la niste proteze, iar astazi dorinta li s-a implinit. Femeia sta in pat si isi plange amaraciunea, cat este ziua de lunga. De cand a ramas fara picioare, viseaza la niste proteze si la un scaun cu rotile. De astazi, tanti Zamfira poate iesi din casa. A primit un scaun cu rotile.

Dar gandul ca va putea face macar o mancare din scaunul cu rotile o mai linisteste putin. Scaunul pe care l-au primit astazi le este de mare ajutor. Mai ales ca si nea Ion abia se mai poate misca. Scaunul cu rotile le-a fost daruit de familia jurnalistului Madalin Pribu. Si ei au trecut prin clipe grele si nu au putut ramane indiferenti.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.