Akebono, o noua explozie de nervi in emisiune! Ce a facut de aceasta data "Bad-boy-ul" de la Puterea dragostei

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 iul 2022, 12:35
Akebono, din nou foarte nervos!

Akebono pare ca nu se poate controla! Dupa ce a aruncat cu sarmale in Alexandra, "Bad-boy-ul" si-a iesit din nou din minti in emisiune.

Akebono a lovit un scaun si a parasit platoul, enervat ca nu e lasat sa vorbeasca de catre George.

"Lasa-ma in p..a mea sa vorbesc!", a urlat Akebono. George a replicat prin faptul ca i-a lasat pe ceilalti sa spuna ce aveau de spus si ca acum era randul lui sa vorbeasca.

Akebono e cu nervii la pamant, fiind clar cel mai exploziv concurent din acest sezon 3 de la Puterea dragostei.

Ieri, Akebono a fost protagonistul unei scene absolut halucinante, cand a aruncat cu sarmale in Alexandra!

A anuntat oficial cuplul cu Aya!

Akebono a anuntat in emisiunea de astazi oficial ca s-a cuplat cu Aya. Nicos dezvaluia inca din emisiunea de ieri ca cei doi formeaza un cuplu.

Akebono a precizat ca, in cazul in care Aya va parasi emisiunea, el o va urma, fiind foarte decis sa formeze un cuplu cu ea si afara. Akebono a fost, de altfel, extrem de hotarat inca de la inceput sa fie cu Aya, insa ea spunea ca doreste sa lupte cu toate armele pe care le are pentru a-l cuceri pe George.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Daca nu voi reusi, ma voi indrepta spre Akebono", a zis Aya.

Afirmatia ei a declansat un scandal urias in casa Puterea dragostei! Alexandra a spus ca Akebono va reactiona violent afland ca e o roata de rezerva pentru Aya, iar in urma unui schimb verbal dur intre cele doua Alexandra a sarit sa o bata pe Aya!

Akebono a intervenit si el in conflictul dintre cele doua, amenintand-o pe Alexandra!

"De ce m-ai facut pe mine batausul femeilor? De ce ai sarit la Aya cand ai vazut ca era cuminte? Daca Aya va fi vreodata cu mine in emiisune, o sa ai de-a face cu mine. Rezolv eu problema", a fost amenintarea lui Akebono la adresa Alexandrei.

Se pare ca Akebono a si pus in practica amenintarea, intrucat ieri a aruncat cu o oala de sarmale in Alexandra.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.