Akebono și Aya mai sunt împreună? Fostul concurent de la "Puterea dragostei" a intrat prin telefon și a spus totul

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 30 sep 2020, 18:45
Aya și Akebono, un cuplu foarte frumos format la Puterea dragostei

Akebono a intrat prin telefon astăzi, la Puterea dragostei de la Kanal D și a vorbit despre mai multe subiecte, printre care și Aya.

Akebono regretă că a fost descalificat alături de Paul din competiția Puterea dragostei. Lucrurile au degenerat într-un scandal al băieților cu Marinescu, iar concurentul care a părăsit casa și apoi a reintrat în show era cât pe aci să fie bătut de Akebono & comp. 

Paul chiar a mers prea departe și a sărit cu o masă la Marinescu!

"Îmi este dor de voi, de voi, băieții mei, de fetele noastre.

Pe cât de impulsiv sunt, am niște laturi foarte sensibile și astea nu sunt doar în afara emisiunii. Eu am fost, mă autointitulez protectorul vostru, protectorul tău (n.r.: al Ayei), protectorul fetelor, protectorul băieților, care ne simțim sufletește, unu la unu și poate o să am ocazia să îi cer scuze doamnei Cristina.

Vă țin pumnii, îți țin pumnii (n.r.: către Aya), le țin pumnii fetelor, băieților.

Premiul vreau să îl aduceți cu toții, nu vreau să fac diferență. Indiferent cine ar fi, din brigada noastră să fie. Vă iubește Akebono extraordinar de mult", a fost mesajul emoționant transmis de Akebono de afară.

În timp ce era difuzat mesajul lui Akebono, Cristian Marinescu, ce a fost într-un conflict cu iubitul Ayei, a părăsit platoul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Akebono și Aya, în continuare un cuplu!

În ciuda faptului că a părăsit casa Puterea dragostei, Akebono formează în continuare un cuplu cu Aya, după cum a dezvăluit bruneta în emisiunea de astăzi de la Kanal D.

Akebono și Aya s-au cuplat, cu toate că ea a spus în emisiune că prima ei opțiune este George.

Acesta forma, la acea vreme, un cuplu cu Mona, dar Aya a decis să rămână alături de Akebono și să nu încerce să îl cucerească pe fostul iubit al Monei nici atunci când acesta a devenit singur.

Probabil sentimentele profunde și atenția pe care i-a acordat-o Akebono Ayei au contat foarte tare în decizia ei de a se dedica total cuplului cu Akebono.  

Cel care i-a dat de gol pe Akebono și Aya că sunt împreună a fost Nicos, el dezvăluind acest lucru înainte ca cei doi să anunțe oficial că formează un cuplu. 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.