Akif ajunge la spital după accidentul de motocicletă. Vezi online live episodul 94 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 16 feb 2024, 01:35

Akif ajunge la spital după accidental de motocicletă.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 94 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 16 mai. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 16 mai, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat luni și marți de la ora 20:00. Akif a fost accidentat de Șevval și ajunge în spital.

Ce se întâmplă în episodul 94 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Akif a fost accidentat de Șevval, care l-a lovit cu mașina și din fericire acesta a supraviețuit, dar pentru o perioadă trebuie să urmeze tratamentul de recuperare.

La școală, Sarp și Susen care au o discuție aprinsă. Susen îl întreabă pe Sarp de unde știe că urma să se întâlnească cu Omer și ce au discutat ei doi, iar Sarp îi răspunde pe un ton dur și îi zice că era lângă el, când cei doi vorbeau la telefon.

Citește și: Tolga se căsătorește cu Zehra ca să nu o mai oblige familia să se căsătorească cu un alt bărbat. Vezi online live episodul 92 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Seref are datorii mari și îi cere bani lui Zehra precizând că sunt pentru cheltuielile școlare. Zehra îl informează că nu are bani, dar Seref îi ordonă să găsească o modalitate de a-i obține, așa că fata de frică, caută prin gențile colegilor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Tolga o surprinde în acțiune și când o strigă pe nume, Zehra scapă poșeta jos.

Poliția se duce la spital în salonul lui Akif și de față cu Șevval îi ia declarație în legătură cu accidental. Șevval se panichează și îl roagă pe acesta să nu o denunțe.

Citește și: Asiye din serialul Totul pentru familia mea a dat cărțile pe față și a spus dacă a recurs sau nu la intervenții estetice de amploare! Iată ce a publicat recent celebra actriță Su Burcu Yazgı Coşkun pe contul ei de socializare

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări luni și marți de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.