Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție îngrijorătoare în mediul online! Iată cum arată celebrul actor Celil Nalçakan și ce mesaj neașteptat le-a transmis fanilor săi!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mar 2023, 14:24
Foto(4)

Buclucașul Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, mesaj îngrijorător lansat pe contul lui de socializare! Iată ce le-a transmis îndrăgitul actor Celil Nalçakan fanilor săi! „Dormi, trezește-te, vino pe platou, muncă, muncă, du-te acasă, dormi, trezește-te, mergi pe platou, muncă!”

Celil Nalçakan este considerat unul dintre cei mai talentați și carismatici actori și cântăreți din Turcia. Cu o pasiune nebună pentru muzică și actorie, acesta a reușit de-a lungul celor peste 16 ani de activitate să îmbine cu succes ambele domenii și să devină din ce în ce mai cunoscut și mai apreciat de publicul larg. În ultimii ani Celil a ajuns să fie îndrăgit și de telespectatorii din străinătate.

Publicul din România l-a cunoscut talentatul actor anul trecut, în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Akif Atakul, care i s-a potrivit de minune. De curând, celebrul actor le-a transmis fanilor săi din mediul online faptul că se confruntă cu o problema destul de apăsătoare în ultima vreme și le-a împărtășit trăirile sale.

Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție îngrijorătoare în mediul online! Iată cum arată celebrul actor Celil Nalçakan

Celil Nalçakan s-a născut în anul 1978, în Sivas, într-o familie modestă, în sânul căreia a crescut și a primit o educație exemplară alături de sora lui mai mică, Esranur. Deși încă din adolescență își dorea să meargă pe calea actoriei sau a muzicii, după absolvirea liceului, Celil s-a înscris, la îndemnul părinților săi, la Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Cumhuriyet din Sivas. Însă pe parcurs a conștientizat faptul că nu va putea profesa în acel domeniu și a decis să se reorienteze către cele două domenii de suflet, muzică și actoria.

Ambițiosul tânăr de atunci a fost admis la Facultatea de Teatru în cadrul aceleași Universități și astfel a reușit să își vadă visul împlinit și la scurtă vreme a fost cooptat în echipa Teatrului de Stat din Sivas.

Citește și: Ömer recurge la un gest extrem împotriva lui Sarp! Aflați ce se va întâmpla în timpul confruntării dintre cei doi frați, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

În anul 2006, Celil Nalçakan a debutat pe platourile de filmare ale serialului Sila, cu un rol secundar, care i-a deschis drumul către cariera de succes de astăzi. Au urmat multe roluri jucate magistral în producții de amploare, care i-au adus multe reușite și treptat l-au propulsat printre cei mai apreciați actori ai generației sale. Însă în paralel, celebrul actor a început să cânte și a înființat și o trupa de muzică pop-rock și s-a bucurat de mari succese și pe piață muzicală.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De curând, celebrul actor Celil Nalçakan a publicat un mesaj îngrijorător pe contul lui de Instagram, în care le-a dezvăluit fanilor săi că a ajuns într-un punct maxim al extenuării fizice și psihice în ultima vreme și ar avea mare nevoie de mai multă odihnă și relaxare, însă este nevoit să își continue activitățile profesionale cu mari eforturi și sacrificii, pentru a nu-și dezamăgi publicul.

„Dormi, trezește-te, vino pe platou, muncă, muncă, du-te acasă, dormi, trezește-te, mergi pe platou, muncă, mergi acasă, dormi, trezește-te, pregătește-te, pregătește-te, muncă, muncă...”, a scris actorul pe contul lui de socializare. 

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, surpriză de proporții pentru admiratoarele sale, de 8 martie! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan pe scenă în timpul unui concert de senzație!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?