Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, trece prin momente dramatice! Renumitul actor Celil Nalçakan și-a făcut apariția în mediul online cu o perfuzie la mână! „Nu pot ieși din casă”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 feb 2023, 14:15

Actorul Celil Nalçakan se confruntă cu o problemă de sănătate care l-a împiedicat să revină pe teren pentru a relua acțiunile umanitare începute zilele trecute pentru ajutorarea sinistraților din Turcia! „Credeți-mă că nu pot ieși din casă acum din motive medicale! Mâine reluăm de unde am rămas”

Celil Nalçakan face parte din categoria celor mai talentați și carismatici actori și cântăreți ai momentului în Turcia. În cei peste 16 ani de activitate atât pe platourile de filmare, cât și pe marile scene, renumitul actor a reușit să cucerească publicul cu talentul lui desăvârșit și cu aparițiile sale spectaculoase. Telespectatorii din România l-au cunoscut recent în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Akif Atakul, un influent om de afaceri.

De curând, celebrul Celil Nalçakan le-a transmis fanilor săi din mediul online faptul că se confruntă cu o problema destul de gravă de sănătate, care l-a împiedicat pentru moment să revină pe teren pentru a continuă campania de ajutorare a sinistraților din Turcia.

Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, trece prin momente dramatice! Celil Nalçakan și-a făcut apariția în mediul online cu o perfuzie la mâna

După producerea celor două cutremure devastatoare în Turcia, celebrul actor Celil Nalçakan că și mulți alți colegi de breaslă au decis să își amâne pentru o perioada activitățile profesionale obișnuite și să se implice activ în amplă campanie de ajutorare a oamenilor rămăși pe drumuri în urmă seismelor catastrofale, care au făcut prăpăd în mare parte a țării. Celebrul actor a transmis condoleanțele și regretele sale tuturor celor care au avut de suferit din cauza cutremurelor și a lansat un mesaj emoționant pe contul lui de socializare.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, gest de mărinimie, pentru locuitorii din zonele grav afectate de cutremurele devastatoare din Turcia! Celebrul actor Celil Nalçakan s-a implicat trup și suflet în campania de ajutorare!

La scurtă vreme, Celil Nalçakan a trecut însă la fapte, demarând în forță o campanie de ajutorare a sinistraților, alături de câțiva prieteni la fel de altruiști.

Celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare imagini cu mașinile care urmau să plece către oamenii greu încercați și le-a transmis tuturor celor care vor să ajute condițiile în care o pot face.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Seara trecută însă, îndrăgitul actor a publicat o imagine uluitoare în care apară cu o perfuzie la mâna, semn că se simte rău și pentru moment a trebuit să se retragă pentru a se recupera.

Celil Nalçakan a ținut să își anunțe fanii din mediul virtual că regretă enorm faptul că s-a îmbolnăvit și starea lui precară l-a împiedicat să revină pe teren, însă de îndată ce se va recupera își va relua acțiunile de ajutorare.

„În primul rând îmi cer scuze tuturor pentru că am distribuit o astfel de postare! Azi scumpii mei frați și surori cărora le-am promis că voi fi alături, credeți-mă că nu pot ieși din casă acum din motive medicale! Mâine reluăm de unde am rămas”, a

scris Celil Nalçakan pe Instagram.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, mesaj tulburător de condoleanțe după producerea teribilelor seisme în Turcia! Iată ce a transmis celebrul actor Celil Nalçakan pe contul lui de socializare!