Akif Atakul, urmărit de greșelile grave din trecut! Ayla va descoperi înregistrarea buclucașă care îl incriminează pe Akif! Aflați ce se va întâmpla, în această seară, într-un nou episod captivant din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mai 2023, 10:58
Foto(7)

Astăzi în serialul Totul pentru familia mea: Ayla va descoperi adevărul despre fapta comisă de Akif! Aflați ce decizie radicală va lua femeia și ce întorsătură neașteptată vor lua lucrurile!

Serialul Totul pentru familia mea, difuzat de luni până miercuri, de la 20:00, la Kanal D, aduce în continuare în prim plan noi momente impresionante, emoții puternice, evenimente dramatice, dar și multe răsturnări uluitoare de situație prin care trec personajele principale. Ogulcan va trece prin cele mai triste clipe după ce va află adevărul despre plecarea Afrei și a mamei sale în Germania. Frații Eren se vor confruntă din nou cu acțiunile malefice puse la cale de Yasmin și Sarp.

În vreme ce Akif Atakul va fi în continuare urmărit de greșelile grave comise în trecut.

Astăzi în serialul Totul pentru familia mea: Ayla va descoperi înregistrarea buclucașă care îl incriminează pe Akif

În noul episod dramatic din această seară, din serialul Totul pentru familia mea, lucrurile vor lua din nou o întorsătură neașteptată atât pentru familia Eren, care se va confrunta cu noi obstacole, cât și pentru Akif Atakul, ale cărui fapte mârșave comise în trecut vor ieși din nou la iveală, după ce Ayla va intră în posesia înregistrării buclucașe,

în care acesta l-a ucis pe tatăl fraților Eren.

Ogulcan primește scrisoarea din partea Afrei și descoperă cu stupoare și tristețe că tânăra de care se îndrăgostise l-a părăsit definitiv, după ce a decis să o urmeze pe mama ei în Germania. Profund îndurerat, Ogulcan încearcă din răsputeri să o prindă din urma pe Afra însă fără sorți de izbândă și va suferi cumplit.

Pe de altă parte, Omer și Susen se vor apropia din nou, fapt ce îl va înfuria teribil pe Sarp, care va pune la cale noi strategii pentru a-i despărți. Iar Yasmin își va continuă planul de răzbunare împotriva lui Asiye, în încercarea disperată de a o despărți de Doruk.

Citește și: Ele sunt marile iubiri ale celebrului Celil Nalçakan, actorul care joacă rolul Akif în serialul Totul pentru familia mea! Iată imaginea unei familii fericite

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sarp: Ce se întâmplă, Yasmin? Planul tău s-a anulat?

Yasmin: Nu! Continuăm de unde am rămas!

Între timp, Akif Atakul va intra în posesia unor bunuri de valoare lăsate de fostul lui asociat Resul, tatăl lui Berk. Însă nici pe Akif nu îl vor ocoli problemele. Ayla va găsi telefonul ce a aparținut soțului ei, unde va descoperi înregistrarea buclucașă în care Akif a fost surprins in timp ce îl omora pe tatăl fraților Eren.

Citește și: Cine este și câți ani are Ayla, mama lui Berk din serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arată celebra actriță Aslı Mavitan, dincolo de platourile de filmare, fără machiaj!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.