Akif Atakul va fi demascat. Vezi online live episodul 46 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO

Autor: Bianca Hriscu

Akif Atakul va dezvălui informații din trecut 

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D începe episodul 46 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Urmărește-l la TV sau online, live pe kanald.ro.

Noul episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” se anunță plin de suspans și cu o mulțime de momente care vor schimba radical cursul poveștii. Ce informație importantă va afla Asiye Eren? 

Ce se va întâmpla în episodul 46 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Frații Eren vor avea parte de cel mai important moment din viața lor.

În sfârșit vor afla cine se află în spatele tragediilor pe care le-au trăit în ultima perioadă. Deși a încercat să își ascundă bine faptele și o lungă perioadă de timp a reușit să facă acest lucru, acum, Akif Atakul va fi demascat. Suzan și Harika vor pune la cale un plan pentru a-l demasca pe bărbat, iar în cele din urmă, încercarea lor va avea succes. Bărbatul va ajunge în casa lui Suzan și va recunoaște ceea ce s-a întâmplat în trecut, fără să știe că în casă se află Doruk, colegii săi și Asiye.

Suzan: Relația nostră s-a încheiat în casa asta, în ziua aceea blestemată

Akif Atakul: Ai insistat că doamna Hatice a murit din cauza noastră. Mi-ai împuiat capul.

Aceste dezvăluiri îl vor face pe Doruk să reacționeze, moment în care Akif Atakul își va da seama că nu mai este cale de scăpare. Surpriza va fi și mai mare în momentul în care toate luminile se vor aprinde, iar Akif va realiza câte persoane au fost de față la destăinuirile pe care i le-a făcut lui Suzan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se va întâmpla în continuare, dacă vor ieși la iveală toate faptele comise de Akif Atakul și mai ales dacă va plăti bărbatul, în sfârșit, pentru răul pe care l-a făcut poți vedea în episodul 46 al serialului turcesc „ Totul pentru familia mea”.

Citește și: Suzan în serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai importantă și iubită persoană din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Ahu Yağtu!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Serialul „Totul pentru familia mea” se bucură de mare succes printre iubitorii serialelor turcești. Producția face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și prezintă povestea a patru frați care rămân orfani. Viața îi pune la grea încercare, astfel că își pierd și sprijinul rămas după moartea părinților, fratele cel mare, Kadir, pierzându-și viața într-un accident. Frații Eren trebuie să ia viața în piept și să facă față tuturor problemelor.

Serialul „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D în serile de luni, marți, miercuri și joi, începând cu ora 20:00. Cei care vor să urmărească episoadele online trebuie să știe că acestea sunt transmise live, subtitrate în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html, astfel că pot fi văzute și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. 

Citește și: Harika din producția Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în cel mai recent rol! Iată cum arată talentata actriță Gözde Türker în uniformă militară, în cea mai dificilă producție din cariera sa!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.