Akif Atakul va recurge la un gest extrem! Aflați cum va reacționa Suzan și ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 mai 2023, 10:37
Foto(7)

Astăzi, în serialul Totul pentru familia mea: Respingerea soției sale Suzan îl va determina pe Akif să recurgă la un gest tulburător! „A spus că o să se arunce dacă nu veniți!” Lovitură teribilă pentru Oğulcan! Tânărul e pe cale să o piardă definitiv pe Afra!

Serialul Totul pentru familia mea, difuzat de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D, aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi evenimente impresionante, momente emoționante și răsturnări neașteptate de situație prin care trec personajele principale. Frațîi Eren se vor confruntă cu noi obstacole și vor încerca din răsputeri să țină piept tuturor problemelor și neajunsurilor. După accidentul suferit de Afra, Ogulcan va suferi cumplit și va aștepta cu sufletul la gură verdictul medicilor.

Iar Akif Atakul va recurge la un gest uluitor pentru a-i atrage atenția soției sale, Suzan.

Astăzi in serialul Totul pentru familia mea: Akif Atakul va recurge la un gest extrem! Cum va reacționa Suzan

În noul episod din această seară din serialul Totul pentru familia mea, Afra va ajunge în stare gravă la spital, după ce propria ei mama a accidentat-o din greșeală.

Gonul și membrii familiei Eren vor aștepta cu sufletele împietrite de tristețe și durere vești din partea medicului și se vor frământa teribil. De departe cel mai afectat de întreagă situație va fi Ogulcan, care va suferi cumplit deoarece se va teme să nu o piardă pe iubita lui.

Pe de altă parte, Akif se va confruntă în continuare cu respingerea soției sale Suzan și va încerca din răsputeri să îi recâștige încrederea și să o convingă să renunțe la divorț.

Bărbatul va recurge în cele din urmă la un gest extrem. Akik se va urca pe o clădire aflată în construcție și va intenționa să se arunce în gol dacă Suzan nu îl va ierta.

Un copil: Tu ești doamna Suzan?

Suzan: Da, eu sunt!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Un copil: Un domn Akif s-a urcat pe o clădire, pe stradă din spate. A spus că o să se arunce dacă nu veniți! Să știți!

Suzan: Ce?!

Între timp, Afra se recuperează și va fi externată din spital, spre marea bucurie a mamei sale și a lui Ogulcan. Însă fericirea celor doi tineri va fi umbrită de hotărârea șocantă luată de Gonul, la scurt timp după incidentul provocat.

Femeia are de gând să plece împreună cu fiica ei în Germania, pentru a se îndepărta definitiv de familia Eren.

Citește și: Ele sunt marile iubiri ale celebrului Celil Nalçakan, actorul care joacă rolul Akif în serialul Totul pentru familia mea! Iată imaginea unei familii fericite

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, așa cum nu ați mai văzut-o până cum! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Ahu Yağtu în rulota sa, pe platourile de filmare!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.