Akif Atakul va recurge la un gest extrem împotriva familiei Eren! „Dărâm tot ce-i aici!” Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 ian 2023, 11:39
totul pentru familia mea Foto(7)

Akif se va răzbuna crunt pe familia Eren

Sursa: Captură KANAL D

Akif Atakul va distruge agoniseala de o viață a familiei Eren! Aflați cum va reacționa Doruk și ce se va întâmpla, astazi, în serialul Totul pentru familia mea!

Îndrăgita producție Totul pentru familia mea aduce în atenția publicului noi momente extrem de emoționante și răsturnări neașteptate de situație prin care vor trece personajele principale. Akif Atakul va continua să le facă viața un infern celor patru frați, Kadir, Omer, Emel și Asiye.

Akif Atakul va recurge la un gest extrem împotriva familiei Eren! „Dărâm tot ce-i aici!”

În episodul din această seară, de la ora 20:00, din serialul Totul pentru familia mea, Akif Atakul va răbufni în clipa în care fiul lui Doruk va refuză să revină acasă.

Orbit de furie, bărbatul va recurge la un gest plin de cruzime împotriva familiei Eren, cărora le va distruge curtea casei.

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție inedită în cabina de machiaj! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan pe platourile de filmare!

Kadir continuă să se îndepărteze treptat de Melisa, iar tânăra va ajunge în punctul de a lua decizia dureroasă de a pune capăt relației lor, înțelegând în cele din urmă, faptul că fac parte din lumi total

diferite și nu vor putea fi niciodată fericiți pe deplin.

Melisa: Nu vreau să mai fiu mâhnită!

Kadir: Melisa, uite... Chiar te necăjești degeaba!

Melisa: Vreau să ne despărțim, Kadir!

Pe de altă parte, Nebahat se va alia cu fosta ei rivală, Suzan și vor pune la cale un plan aprig de răzbunare împotriva lui Akif Atakul, pentru toate necazurile pe care le-a provocat.

Cele două femei au de gând să îl ruineze pe Akif și să îl părăsească definitiv, pentru a trăi fericite, singure și bogate.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Celil Nalçakan, mândru de familia sa! Iată cine sunt cele mai importante și iubite persoane din viața celebrului actor, care joacă rolul Akif Atakul în serialul Totul pentru familia mea!

Între timp, Akif Atakul se zbate din răsputeri pentru a-l convinge pe Doruk să se întoarcă acasă, în sânul familiei și să renunțe la relația lui cu Asiye. Bărbatul îl va avertiza pe fiul lui că va dărâma casă familiei Eren dacă va refuză în continuare să revină acasă.

Akif: Fiule nu mă înnebuni! Urcă în mașină, altfel dărâm tot ce-i aici!

Doruk: Am spus că nu vin! Nu pricepi? Mi-a ajuns să văd în fiecare zi cât de josnic ești! Nu meriți nici dragostea noastră, nici pe a mamei! Ești un biet om care ar trebui să trăiască și să moară singur!

Orbit de furie, Akif va urca la cârma unui excavator și va începe să distrugă totul în calea lui, spre marea disperare a membrilor familiei Eren.

Cea mai afectată va fi de departe, Sengul, care va fi îngrozită în clipă în care își va vedea aruncați banii pe care îi păstra îngropați în curtea casei. Aflați ce se va întâmpla, astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.