Akif din serialul Totul pentru familia mea a dezvăluit tuturor cine este femeia care îl așteaptă în culise, când susține concerte! Iată cât de mult o iubește celebrul actor Celil Nalçakan!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 feb 2023, 13:46
Foto(4)

Celil Nalçakan face parte din categoria celor mai apreciați actori și cântăreți ai momentului în Turcia.

Celil Nalçakan a făcut furori cu cel mai recent rol jucat, în producția Totul pentru familia mea, care i-a adus mare succes în carieră și l-a propulsat în topul celor mai apreciați actori ai Turciei. În cei 16 ani de activitate pe platourile de filmare, îndrăgitul actor s-a remarcat datorită talentului sau desăvârșit și a carismei sale aparte. Deși a cunoscut cele mai mari reușite în domeniul actoriei, Celil Nalçakan nu a renunțat nici la cea de-a două mare pasiune a să, muzică și a continuat să lucreze în paralel.

Akif din serialul Totul pentru familia mea a dezvăluit tuturor cine este femeia care îl așteaptă în culise, când susține concerte

Celil Nalçakan s-a născut în 1978, în orașul Sivas, unde a crescut și a primit o educație aleasă alături de sora lui mai mică, Esranur, pe care o adoră și de care a avut grijă mereu. În ciuda faptului că visa să devină un artist celebru, adolescentul Celil a ajuns să studieze Facultatea de Inginerie Geologică, la sfatul părinților săi.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Oğulcan este arestat!

Treptat însă Celil a conștientizat că nu va putea abandona definitiv visul lui măreț de a deveni un cântăreț și un actor adulat de public și atunci a decis să se reorienteze către Facultatea de Teatru, pe care a absolvit-o de asemenea cu succes și în paralel acesta și-a pus în valoare și talentul muzical.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În 2006, Celil Nalçakan a fost cooptat în distribuția serialului Sila, în care a jucat primul lui rol secundar, care a însemnat și primul pas către carieră strălucită de astăzi. Îndrăgostindu-se iremediabil de platourile de filmare, Celil a continuat să joace în diverse seriale și filme artistice, devenind din ce în ce mai apreciat de publicul din Turcia.

Însă în paralel acesta și-a creat și propria trupa și a început să înregistreze primele piese muzicale și peste câțiva ani a organizat și primele concerte private.

De curând, celebrul Celil Nalçakan a publicat pe contul lui de socializare o imagine inedită, în care apare alături de sora lui, Esranur. Îndrăgitul actor a menționat într-un scurt comentariu faptul că sora lui este persoană care îl așteaptă în culise când susține concerte prin țară și îl susține mereu în tot ceea ce el realizează.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, pasiune nebună pentru muzică! Celebrul Celil Nalçakan a făcut furori în cel mai recent concert electrizant susținut în Istanbul!