Akif din serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în compania unei femei misterioase! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan alături de o femeie frumoasă, la restaurant!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 mar 2023, 23:43
Foto(5)

Akif din serialul Totul pentru familia mea, surprins în compania unei femei misterioase! Iată cu cine a luat masa recent renumitul actor Celil Nalçakan! Fanii lui s-au întrebat dacă frumoasa femeie este noua lui cucerire!

Celil Nalçakan se numără printre cei mai talentați și carismatici actori și cântăreți ai momentului în Turcia. În cei 16 ani de activitate pe platourile de filmare și pe marile scene, Celil a cucerit publicul din Turcia și de din străînătate cu rolurile sale jucate magistral în producții de succes în care a dovedit un talent desăvârșit și o carismă deosebită.
Publicul din România l-a cunoscut recent pe carismaticul actor Celil Nalçakan, în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care întruchipat personajul Akif.

Deși are 44 de ani, actorul continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte reușite atât pe platourile de filmare, cât și pe scenă alături de formația lui de muzică rock, în concerte de senzație. Dincolo de carieră fulminantă, pe plan personal, celebrul actor nu s-a bucurat de același succes deoarece încă nu a reușit să își întâlnească jumătatea și să își întemeieze propria familie, fiind recunoscut drept un mare aventurier.

Akif din serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în compania unei femei misterioase! Iată cum a fost surprins celebrul actor

Celil Nalçakan a venit pe lume în anul 1978, în Sivas, într-o familie modestă, în sânul căreia el și sora lui mai mică au primit o educație exemplară și au fost sprijiniți să studieze temeinic. În ciuda faptului că își dorea încă din perioada adolescenței să devină actor, după absolvirea liceului, Celil a fost sfătuit de părinții lui să se înscrie la Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Cumhuriyet din Sivas,

însă treptat a conștientizat faptul că nu va putea profesa în acel domeniu și atunci a decis să se reorienteze către domeniile sale de suflet, actoria și muzică.

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție neașteptată alături de una dintre cele mai frumoase colege de platou! Iată cum au fost surprinși Evrim Doğan și Celil Nalçakan, în spatele camerelor de filmat!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ambițiosul tânăr de atunci s-a înscris apoi la Facultatea de Teatru, iar la scurt timp a debutat pe scena Teatrului de Stat din Sivas, unde a fost remarcat în anul 2006 de o mare casă de producție din Istanbul și a fost cooptat în distribuția serialului Silă, în care a jucat primul lui rol secundar, care a reprezentat rampă de lansare în domeniul actoriei.

În paralel și-a înființa propria formație de muzică rock și s-a bucurat de mari reușite și pe plan muzical.

Dincolo de platourile de filmare și de marile scene, Celil Nalçakân este renumit și pentru spiritul lui aventurier și de mare cuceritor. De curând, celebrul actor a fost surprins în compania unei femei misterioase, iar fanii lui și-au închipuit că este nouă lui cucerire, însă la scurtă vreme acesta a menționat in mediul virtual faptul că frumoasa blondă era Semin Güneş Çolak, producătoarea executivă a celui mai recent proiect de televiziune, la care încă filmează,

serialul Totul pentru familia mea.

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție îngrijorătoare în mediul online! Iată cum arată celebrul actor Celil Nalçakan și ce mesaj neașteptat le-a transmis fanilor săi!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.