Akif din serialul Totul pentru familia mea întinerește în fiecare zi alături de carismaticii lui colegi de platou, Doruk, Ömer și Oğulcan! Iată cum a fost surprins celebrul Celil Nalçakan alături de tinerii lui colegi, pe terenul de fotbal!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 feb 2023, 14:38
totul pentru familia mea Foto(5)

Celil Nalçakan, un actor desăvârșit

Sursa: Instagram Celil Nalçakan

Celil Nalçakan se încarcă în fiecare zi cu energie pozitivă și poftă de viață de la tinerii lui colegi din serialul Totul pentru familia mea! Iată cum au fost surprinși pe terenul de fotbal, în spatele camerelor de filmat!

Celil Nalçakan este considerat unul dintre cei mai talentați și carismatici actori și cântăreți ai momentului în Turcia. În cei peste 16 ani de activitate în lumina reflectoarelor, artistul a reușit să cucerească publicul cu talentul lui uluitor și cu o pasiunea uriașă pentru cele două domenii pe care le îmbină cu succes. Cel mai recent proiect de televiziune al îndrăgitului actor este serialul Totul pentru familia mea, în care joacă rolul principal Akif Atakul, un prosper om de afaceri dornic să se îmbogățească permanent prin orice mijloace.

Însă tot de curând, carismaticul actor a filmat în paralel și în distribuția unui film artistic care de asemenea se anunță unul promițător.

Akif din serialul Totul pentru familia mea întinerește în fiecare zi alături de carismaticii lui colegi de platou, Doruk, Ömer și Oğulcan

Celil Nalçakan are 44 de ani și continuă să își surprindă fanii atât cu noi apariții de senzație în producții de anvergură, cât și pe marile scene ale Turciei, în concerte fascinante de muzică pop-rock.

Deși în trecut a urmat Facultatea de Inginerie Geologică, la îndemnul părinților săi, destinul avea să îi pregătească un alt drum pe plan profesional și a ajuns să își vadă îndeplinit marele vis de a deveni un actor și un cântăreț apreciat și adulat de publicul larg.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, mesaj tulburător de condoleanțe după producerea teribilelor seisme în Turcia! Iată ce a transmis celebrul actor Celil Nalçakan pe contul lui de socializare!

Unul dintre cele mai recente proiecte de mare succes este rolul jucat în serialul Totul pentru familia mea, în care a interpretat rolul principal Akif Atakul, care îi aduce mare succes atât în Turcia, cât și în străinătate, în țările în care se difuzează în prezent. Încă de la începerea filmărilor, în anul 2021, renumitul actor s-a bucurat să aibă în echipa mulți actori tineri, aflați la început de carieră, însă extrem de talentați și ambițioși, de la care se încarcă zilnic cu energie pozitivă și poftă de viață.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Aceștia au ajuns să se simtă pe platourile de filmare că într-o adevărată familie pe platourile de filmare și de multe ori recurg la tot felul de activități recreative în pauze. De curând, Celil Nalçakan a publicat pe contul lui de socializare o imagine inedită în care apare alături de tinerii lui colegi, pe un teren de fotbal.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Akif devine ținta răzbunării lui Resul! „A intrat un hoț în casă”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.