Akif din serialul Totul pentru familia mea, mesaj tulburător de condoleanțe după producerea teribilelor seisme în Turcia! Iată ce a transmis celebrul actor Celil Nalçakan pe contul lui de socializare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 feb 2023, 14:05
Celil Nalçakan Foto(6)

Celil Nalçakan, un actor desăvârșit

Sursa: Instagram Celil Nalçakan

Celil Nalçakan, care a dat viață personajului Akif Atakul în serialul Totul pentru familia mea, afectat de cumplitele cutremure care s-au produs în Turcia! Iată ce mesaj emoționant de condoleanțe a transmis renumitul actor pe contul lui de socializare.

Celil Nalçakan se numără printre cei mai apreciați actori ai cinematografiei turcești. În cei 16 ani de activitate pe platourile de filmare, îndrăgitul actor a fascinat publicul cu talentul sau desăvârșit și cu o carismă captivantă. Cel mai recent rol a fost cel din serialul Totul pentru familia mea, care i-a adus un succes răsunător și l-a propulsat printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia. În această dimineață, celebrul actor Celil Nalçakan a ținut să transmită un mesaj de condoleanțe și solidaritate pentru familiile victimelor în urma cumplitelor cutremure ce au avut loc astăzi în Turcia.

Akif din serialul Totul pentru familia mea, mesaj tulburător de condoleanțe pentru familiile celor care si-au pierdut viata in urma teribilelor seisme care au avut loc în Turcia

Celil Nalçakan are 44 de ani și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de anvergură atât în domeniul actoriei cât și în cel muzical, reușind să îmbine cu succes ambele sale pasiuni.

Deși după absolvirea liceului își dorea enorm să studieze Facultatea de Teatru și Film, la îndemnul părinților săi, tânărul Celil a ajuns să fie admis la Facultatea de Inginerie Geologică și urma să devină inginer, însă destinul avea să îi pregătească o cu totul altă traiectorie pe plan profesional. După încheierea primei facultăți, ambițiosul Celil Nalçakan a decis să se reorienteze către Facultatea de Teatru și Film, pe care a absolvit-o cu brio, reușind astfel să își îndeplinească marele vis de a deveni actor.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea a dezvăluit tuturor cine este femeia care îl așteaptă în culise, când susține concerte! Iată cât de mult o iubește celebrul actor Celil Nalçakan!

Anul 2006 a reprezentat debutul lui Celil Nalçakan pe platourile de filmare, în distribuția producției Sila, în care a jucat primul lui rol secundar, care i-a adus și primul pas către carieră strălucită de astăzi.

Acesta a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme artistice importante, însă în paralel s-a dedicat și celei de-a două mari pasiuni ale sale, muzică. În prezent, celebrul actor are propria trupa de muzică rock și se bucură alături de colegii săi de mare succes în concertele lor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De curând, celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare un mesaj emoționant de condoleanțe și solidaritate pentru familiile victimelor teribilelor cutremure ce s-au produs astăzi în Turcia.

„Ne pare rău pentru pierderea noastră... Pierderea și durerea sunt imense!”, a scris Celil Nalçakan pe contul lui de Instagram.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare pe covorul roșu! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan în seara lansării filmului în care a jucat recent!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.