Akif din serialul Totul pentru familia mea, surprins alături de colegii săi de breaslă la cel mai mare teledon organizat pentru a veni în sprijinul sinistraților din Turcia! Iată ce mesaj a lansat celebrul actor Celil Nalçakan!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 feb 2023, 22:36

Celil Nalçakan a participat alături de mulți colegi de breaslă, seară trecută, la cel mai mare eveniment de strângere de fonduri din Turcia! Actorul a răbufnit la adresa celor care nu au apreciat gestul lui! „Nu am câștigat un ban fără să transpir și nici nu am tăcut în fața celor care l-au persecutat pe muncitor”

Pe 15 februarie a avut loc un eveniment grandios, ce a avut un scop nobil, acela de a strânge cât mai multe fonduri pentru sinistrații greu încercați de soarta, care au mare nevoie de ajutor. Toate posturile TV din Turcia s-au unit într-o singură transmisiune, sub denumirea sugestivă, "Turkey, one heart!", unde multe vedete din diferite domenii au participat la cel mai mare teledon, pentru a veni în sprijinul oamenilor grav afectați de cumplitele cutremure.

Printre personalitățile care au luat parte la evenimentul de amploare s-a numărat și celebrul actor Celil Nalçakan, pe care publicul l-a urmărit recent în serialul Totul pentru familia mea.

Akif din serialul Totul pentru familia mea, surprins alături de colegii săi de breaslă la cel mai mare teledon organizat pentru a veni în sprijinul sinistraților

Celebrul Celil Nalçakan (44 de ani), care locuiește în Istanbul, a fost profund impresionat de dezastrul provocat de cele două cutremure devastatoare și a sărit în sprijinul sinistraților imediat ce a

aflat cât de gravă este situația în zonele afectate.

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, trece prin momente dramatice! Renumitul actor Celil Nalçakan și-a făcut apariția în mediul online cu o perfuzie la mână! „Nu pot ieși din casă”

Îndrăgitul actor a donat inițial o suma importanta de bani iar ulterior a participat la colectarea și distribuirea ajutoarelor materiale pentru sinistrați, fără să îi pese de condițiile meteo vitrege și nici de faptul că și-a amânat toate activitățile profesionale.

În ciuda faptului că la un moment dat s-a simțit foarte rău și a fost nevoit să se retragă pentru o zi de pe teren, Celil a revenit apoi în forță.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Seara trecută, Celil Nalçakan a fost prezent în cadrul celui mai mare eveniment de strângere de fonduri din Turcia, unde participat câteva ore bune la teledonul organizat de principalele posturi TV care și-au unit forțele pentru o cauza nobilă.

Însă la scurt timp, celebrul actor a lansat un mesaj tranșat pe contul lui de socializare, după ce fusese criticat în mediul online.

„Uite, cei doi ochi ai mei, permiteți-mi să vă împărtășesc opinia mea personală încă o dată...
Știind că îți este mai ușor să-ți blestemi familia decât să citești acest articol...
Slavă Domnului, nu am fost nici susținător, nici dușman al nimănui, din motive politice, de-a lungul vieții mele de 44 de ani.


Nu am câștigat un ban fără să transpir și nici nu am tăcut în fața celor care l-au persecutat pe muncitor.
Acum, în timp ce stai din nou acasă, blesteamă-mă frumos...
Nimeni nu pleacă fără să experimenteze prin ce a trecut.
Nu uită. Amintește-ți.”, a scris renumitul actor Celil Nalçakan, pe contul lui de Instagram.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, gest de mărinimie, pentru locuitorii din zonele grav afectate de cutremurele devastatoare din Turcia! Celebrul actor Celil Nalçakan s-a implicat trup și suflet în campania de ajutorare!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.