Akif din serialul Totul pentru familia mea, surpriză de proporții pentru admiratoarele sale, de 8 martie! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan pe scenă în timpul unui concert de senzație!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 mar 2023, 00:25

Buclucașul Akif din producția Totul pentru familia mea, surprins in timpul unui concert de pomina alături de formația sa, de 8 martie! Iată ce atmosferă specială a creat pe scenă celebrul actor Celil Nalçakan, de Ziua femeii!

Celil Nalçakan are 44 de ani și este considerat unul dintre cei mai talentați și carismatici actori și cântăreți ai momentului în Turcia. În cei 16 ani de activitate pe platourile de filmare și pe marile scene, Celil a reușit să cucerească publicul cu talentul lui desăvârșit și cu o pasiune uriașă pentru cele două domenii de suflet, actoria și muzică, pe care a reușit să le îmbine cu succes.


Telespectatorii din România l-au cunoscut recent pe talentatul actor Celil Nalçakan, în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Akif, un prosper om de afaceri. Carismaticul actor continuă să își surprindă fanii cu noile sale proiecte atât pe platourile de filmare, cât și pe scenă alături de formația lui de muzică rock, în concerte senzaționale. Cel mai recent eveniment susținut de celebrul artist a fost recent, în seară de 8 martie, când acesta a cântat în cinstea tuturor femeilor prezente în public.

Akif din serialul Totul pentru familia mea, surpriză de proporții pentru admiratoarele sale, de 8 martie

Celil Nalçakan s-a născut în anul 1978, în orașul Sivas, unde a crescut și a primit o educație exemplară, alături de sora lui mai mică, Esranur, din partea părinților, cară au avut mereu grijă să nu le lipsească nimic. Deși își dorea încă din adolescență să devină peste ani un actor renumit și să se bucure de admirația publicului, după absolvirea liceului, Celil Nalçakan s-a înscris la îndemnul părinților săi, la Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul

Universității Cumhuriyet din Sivas, însă pe parcurs a realizat că nu poate să renunțe definitiv la marele lui vis de a deveni un actor de seama și atunci s-a reorientat către Facultatea de Teatru, iar la scurt timp ambițiosul actor a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Sivas.

În anul 2006, Celil a fost cooptat în distribuția serialului Sila, într-un rol secundar.

Iar apoi a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte, care i-au adus mari succese și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori ai generației lui.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, surprins alături de colegii săi de breaslă la cel mai mare teledon organizat pentru a veni în sprijinul sinistraților din Turcia! Iată ce mesaj a lansat celebrul actor Celil Nalçakan!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deși s-a bucurat de mari succese în domeniul actoriei, Celil Nalçakan și-a dorit să ajungă și un cântăreț apreciat și a înființat o formație de muzică rock alături de care a început să înregistreze piese ce au fost primite cu admirație de publicul larg și treptat îndrăgitul actor a început să se afirme și că un artist desăvârșit pe piață muzicală din Turcia.
De curând, celebrul Celil Nalçakan a susținut un concert de amploare cu ocazia zilei de 8 martie, dedicat tuturor femeilor.

Îndrăgitul artist a cântat multe piese de suflet și s-a bucurat de admirația fanelor sale din public.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, surprins alături de colegii săi de breaslă la cel mai mare teledon organizat pentru a veni în sprijinul sinistraților din Turcia! Iată ce mesaj a lansat celebrul actor Celil Nalçakan!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.