Akif își recunoaște păcatele înainte de a fi prea târziu. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de miercuri, 25 septembrie, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi

Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”

Sursa: Captură KANAL D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, miercuri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Orhan a lovit-o pe Cansu cu mașina, iar deși acest eveniment a fost unul neplăcut, acesta a stat la baza îmbunătățirii relației dintre cei doi. Sarp face ca Omer să fie concediat de la restaurantul unde lucra ca valet.

Akif a aflat că mai are puțin de trăit, motiv pentru care își dorește să facă toate lucrurile pe care nu a reușit să le realizeze până în prezent.

Bărbatul începe astfel să își facă o statuie. Gokhan i-a trimis lui Nebahat o filmare cu Akif și Sureyya în magazia clubului, iar în timp ce aceasta încearcă să înțeleagă motivul din spatele infidelității bărbatului, aceasta primește un apel telefonic de la medicul lui Akif, în care primește o veste complet neașteptată.

Akif nu i-a răspuns medicului la telefon, motiv pentru care a continuat să își termine toate treburile de pe pământ, precum a îi recunoaște lui Omer că l-a ucis pe tatăl său. 

Mai jos poți urmări promo pentru episodul serialului “Totul pentru familia mea”:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri.

Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Citește și: Celil Nalçakan, Akif din serialul "Totul pentru familia mea", investiție în industria ospitalității. Unde îl vor putea vedea și asculta fanii

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice

obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit luni, 2 septembrie 2024, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.