Akif și Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze! Iată cum au fost surprinși celebrii actori Simge Selçuk și Celil Nalçakan, în spatele camerelor de filmat! „Râd mai mult decât să lucrez pe platou”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mai 2023, 13:09

Simge Selçuk și Celil Nalçakan, doi actori celebri

Sursa: Instagram Simge Selçuk

Simpaticii Akif și Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, momente de senzație dincolo de platourile de filmare! „Bucuria filmărilor noastre!” Iată cum au fost surprinși recent cei doi actori Simge Selçuk și Celil Nalçakan.

Îndrăgita producție turcească Totul pentru familia mea, difuzată la Kanal D de luni până miercuri, de la ora 20:00, a fascinat publicul cu o poveste impresionantă de viață, pusă în scenă de actori celebri și apreciați în Turcia. Printre aceștia se numără și carismaticii Simge Selçuk și Celil Nalçakan, care au dat viață personajelor Nebahat și Akif Atakul, care au realizat scene memorabile și savuroase.

Akif și Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze

Simge Selçuk are 47 de ani și se numără printre cele mai talentate și frumoase actrițe ale Turciei. În cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare, carismatică actrița a cucerit publicul cu rolurile sale magistral interpretate în producții de mare succes. Telespectatorii din România au cunoscut-o recent în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Nebahat, în care a jucat alături de celebrul actor Celil Nalçakan.

Îndrăgitul Celil Nalçakan are 44 de ani și face parte din categoria celor mai apreciați actori și cântăreți din Turcia. Acesta s-a născut în Sivas, în anul 1978, într-o familie modestă, care i-a oferit o educație exemplară lui și surorii sale. Deși își dorea să devină actor încă din perioada adolescenței, după absolvirea liceului, Celil a decis să își schimbe opțiunea și s-a înscris la Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Cumhuriyet din Sivas.

Însă treptat a conștientizat faptul că nu va putea profesa în acest domeniu și s-a reorientat către Facultatea de Teatru în cadrul aceleași universități, pe care a absolvit-o cu succes, reușind astfel să devină un actor cu drepturi depline. Și în paralel Celil a revenit și la pasiunea lui pentru muzică, iar de câțiva ani și-a înființat chiar și o trupa.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De curând, cei doi actori au publicat pe conturile lor de Instagram câteva imagini și clipuri de senzație, în care au fost surprinși în cele mai nostime ipostaze în pauzele de la filmări.

Citește și: Akif Atakul, urmărit de greșelile grave din trecut! Ayla va descoperi înregistrarea buclucașă care îl incriminează pe Akif! Aflați ce se va întâmpla, în această seară, într-un nou episod captivant din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă în compania celei mai iubite persoane din viața sa! Iată cine o motivează zi de zi și îi aduce mereu zâmbetul pe buze celebrei actrițe Simge Selçuk