Akın Akınözü a cucerit lumea întreagă cu personajul Miran din serialul ”Hercai”. Ce mai face carismaticul actor la aproape un an după ce producția a luat sfârșit. Iată cu ce se ocupă în prezent

Author: Madalina Maftei

Akın Akınözü a cucerit lumea întreagă cu personajul Miran din serialul ”Hercai”. Ce mai face carismaticul actor la aproape un an după ce producția a luat sfârșit. Iată cu ce se ocupă în prezent

Sursa: Instagram Akin Akinozu

Akın Akınözü a dat viață personajului Miran în serialul ”Hercai”, care a cucerit publicul din România în urmă cu aproape un an. Ce mai face actorul în prezent și cu ce se ocupă?

Akın Akınözü este unul dintre cei mai apreciați și iubiți actori din Turcia și, totodată, unul dintre cei mai bine plătiți. După ce producția ”Hercai” a luat sfârșit, aceasta a fost difuzată de Kanal D în România, tot mai puține vești s-au mai auzit despre carismaticul turc. La acea vreme se zvonea că ar urma să facă parte dintr-un nou proiect, însă actorul nu a oferit mai multe detalii.

Iată ce mai face Akın Akınözü la aproape un an de la difuzarea serialului Hercai 

Akın Akınözü a cucerit publicul din România cu rolul său în serialul ”Hercai”, care a fost un adevărat fenomen la Kanal D. După încheierea filmărilor pentru această producție, actorul s-a axat mai multe pe cariera de model, luând pare la mai multe ședințe foto, pentru diferite brand-uri.

Din postările sale din mediul online, Akın Akınözü este foarte activ și implicat în multe proiecte de imagine. Carismaticul actor nu bate pasul pe loc, fiind unul dintre cei mai căutați actori ai momentului în Turcia.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Cum a reușit Akin Akinozu să slăbească 70 de kilograme? Iată cum arăta celebrul actor la vârsta majoratului! E greu de recunoscut!

Recent, actorul a postat o nouă fotografie pe pagina sa de Instagram, fanii s-au înghesuit în secțiunea de comentarii, acolo unde i-au lăsat fel și fel de mesaje. Imaginea a strâns într-un timp foarte scurt aproape 200 de mii de aprecieri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Akın Akınözü (@akinakinozu)

Akın Akınözü este urmărit în mediul online de peste trei milioane de oameni din toate colțurile lumii, care îl apreciază și sunt foarte activi atunci când actorul postează ceva nou pe contul său de socializare.

Citeste si: Akin Akinozu, primele imagini de pe platourile de filmare! Iata cum arata celebrul actor la aproape un an de la incheierea filmarilor pentru serialul HERCAI!

Profilul lui a fost la mare căutare după ce producția ”Hercai” a fost difuzată în România, fanii serialului s-au înghesuit să vadă cum arată actorul în spatele camerelor de filmat.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.