Akin Akinozu, mesaj sfâșietor, la câteva zile de la decesul mamei sale! „Mi-am pierdut eroul!” Celebrul actor este îngenunchiat de durere și trece prin cea mai dificilă perioadă a vieții sale

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 iul 2024, 20:20

Akin Akinozu, îndrăgitul actor din serialul Hercai, trece prin momente dureroase deoarece și-a pierdut mama! Iată ce mesaj plin de tristețe și regret a transmis celebrul actor pe contul lui de socializare!

Akin Akinozu face parte din tânăra generație și a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, în producții de excepție, în care a jucat magistral. De curând, Akin Akinozu a trecut prin cea mai neagră perioada din viața lui, deoarece și-a pierdut mama, marea actrița Ozlem Akinozu, singurul și cel mai mare sprijin și omul care i-a ghidat pașii spre cele mai înalte culmi ale succesului și i-a insuflat pasiunea pentru actorie.

Akin Akinozu, mesaj tulburător pentru mama sa

Deși are doar 33 de ani, Akin Akinozu este deja considerat unul dintre cei mai talentați actori din tânăra generație din Turcia. Acesta i-a călcat pe urmele mamei sale și a îmbrățișat cu aceeași mare pasiune domeniul actoriei.

Citește și: Akın Akınözü a cucerit lumea întreagă cu personajul Miran din serialul ”Hercai”. Ce mai face carismaticul actor la aproape un an după ce producția a luat sfârșit. Iată cu ce se ocupă în prezent

De curând, celebrul actor a fost doborât de durerea pierderii mamei sale, care a pierdut lupta aprigă cu un cancer extrem de agresiv. Aceasta a înfruntat cu multă îndârjire cumplita boală, inda în cele din urmă și-a pierdut viață la doar 59 de ani.
La câteva ore de la anunțul trist al pierderii mamei sale, Akin Akinozu a transmis în mediul online câteva rânduri pline de durere și regrete despre cea mai importantă femeie din viața sa.

„Mi-am pierdut credința. Am pierdut iubirea necondiționată. Mi-am pierdut inocența. Mi-am pierdut speranța. Mi-am pierdut scopul. Mi-am pierdut calea. Mi-am pierdut lupta. Mi-am pierdut trecutul. Mi-am pierdut visurile. Mi-am pierdut entuziasmul. Mi-am pierdut căminul. Mi-am pierdut eroul. Mi-am pierdut copilăria. Mi-am pierdut îngerul. Și am pierdut prima mea dragoste adevărată. Pentru că te-am pierdut pe ține… De acum înainte, viața va fi întotdeauna tristă și incompletă pentru mine… Tot ceea ce a rămas este DORUL meu nesfârșit după ține”,

a scris Akın Akınözü pe Instagram, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Akin Akinozu, ascensiune spectaculoase pe plan profesional

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe renumitul actor în anul 2021, când a jucat impecabil rolul principal în serialul Hercai, alături de superbă actrița Ebru Sahin. Akin Akinozu s-a născut în anul 1990, în Ankara, unde a crescut și a studiat până la vârstă majoratului. Mama să, Ozlem Akınözü, considerată una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe ale Turciei, iar bunicul lui s-a numărat printre primii prezentatori de radio.

Citește și: Lacrimi și tristețe fără margini pentru celebrul Akın Akınözü! Îndrăgitul actor și-a pierdut mama și trece prin momente cumplite! Renumita actriță Özlem Akınözü s-a stins din viață la doar 59 de ani

În ciuda faptului că familia lui l-a îndrumat spre domeniul actoriei pentru a duce mai departe meseria mamei sale, după absolvirea liceului, Akin Akinozu a hotărât să studieze matematică, în America, unde s-a înscris la Facultatea de Matematici Aplicate la Universitatea Berkeley California, acolo unde a și locuit șase ani.

Când a revenit în Istanbul, Akin Akinozu a fost din nou îndrumat de către mama lui să își îndrepte atenția spre actorie și a urmat cursurile unei școli private de teatru pe care a absolvit-o cu succes. În anul 2014, tânărul actor a fost cooptat în primul film artistic "Azrail", care i-a adus o mare reușită dar și noi oportunități pe plan profesional.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.