Akin Akinozu, MIRAN din serialul "HERCAI", pe cale sa cucereasca publicul din America

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2022, 07:45
cati ani are miran din hercai Foto(5)
Miran, protagonistul serialului Hercai.
Sursa: Instagram

MIRAN din serialul "HERCAI", interpretat de actorul Akin Akinozu, va cuceri si publicul din America.

Serialul "HERCAI" va ajunge inclusiv în America, astfel că Miran, personajul interpretat de Akin Akinozu, va deveni celebru și peste ocean.

Dupa ce a inregistrat un succes rasunator in Turcia si apoi in multe tari europene in care a fost sau este deja difuzat, asa cum se intampla si in Romania, de luni pana miercuri, la Kanal D, de la ora 20:00, serialul "Hercai" ajunge in curand si in America, unde cu siguranta publicul il va primi cu mare interes.

Telemundo, renumita casa de productie spaniola din SUA, va difuza in viitorul apropiat serialul "Hercai", iar presa in limba spaniola deja promoveaza informatii despre productia turceasca, dar si despre actorii din distributia sa.

Miran din serialul Hercai, gata sa cucereasca publicul din America!

Potrivit tvmania.ro, renumita casa de productie a telenovelelor spaniole, va da startul difuzarii serialului turcesc, "Hercai", in data de 22 iunie 2021, sub denumirea de "Hercai: amor y venganza" ("Hercai: dragoste si razbunare").

Dat fiind ca productia turceasca "Hercai" a fascinat pana acum milioane de telespectatori din multe tari europene in care a fost difuzat, bucurandu-se de un real succes, presa din America se asteapta ca publicul american sa fie de-a dreptul cucerit atat de povestea in sine a serialului, cat si de talentatii actori din distributia sa.
O celebra revista in limba spaniola din America, a realizat de curand, un portret formidabil al indragitului actor Akin Akinozu, despre care s-a scris ca este "noul si irezistibilul sex-simbol turc" de la Telemundo.

Citeste si: Cine este soțul lui Fusun din serialul "HERCAI". Ayșegül Günay este o mama fericita si implinita

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Câți ani are Miran din Hercai

Miran din Hercai este interpretat de celebrul actor Akin Akinozu, un tânăr în vârstă de 30 de ani, 

Sarmantul actor Akin Akinozu, care da viata personajului principal pozitiv Miran, din serialul de exceptie "Hercai", a captivat iremediabil atentia si admiratia publicului din Turcia si de peste hotare datorita unui talent desavarsit dar si datorita aspectului sau fizic impresionant.

La doar 30 ani, Akin Akinozu a demonstrat ca poate face fata oricarui rol, indiferent de cat de dificil ar parea. Asta pentru ca tanarul a mostenit talentul de la mama sa, Özlem Akinözü, in varsta de 56 de ani, care este considerata una dintre cele mai mari actrite ale Turciei. Astfel, Akin a decis sa duca mai departe traditia familiei sale, in detrimentul profesiei pe care si-o alesese initial, dupa ce a studiat in domeniul matematicii.

Citeste si: Cum arăta Hanife din serialul "Hercai" la debutul ei în actorie? Iata cat de frumoasa era celebra Aydan Burhan

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.