Akin Akinozu, primele imagini de pe platourile de filmare! Iata cum arata celebrul actor la aproape un an de la incheierea filmarilor pentru serialul HERCAI!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 nov 2021, 00:08
Foto(6)

Akin Akinozu si-a reluat de curand activitate profesionala si se pregateste temeinic pentru noul lui rol in serialul in care va juca.

Carismaticul si talentatul actor Akin Akinozu s-a bucurat de un succes rasunator datorita celui mai recent rol jucat in serialul de exceptie HERCAI, in care a dat viata personajului principal. Notorietatea sa a crescut atat in tara sa natala, cat si in multe alte state in care a fost difuzat serialul deja. Inclusiv in America celebrul actor a fost placut de public si adorat asemenea unui mare idol.

In prezent, celebrul Akin Akinozu de pregateste pentru un nou proiect important pentru cariera sa.

Akin Akinozu, aparitie de senzatie alaturi de noii sai colegi din noul serial in care vor juca!

Dupa o lunga si binemeritata vacanta petrecuta atat in Turcia, cat si peste hotare, Akin Akinozu a decis ca este vremea sa revina pe platourile de filmare ale noului serial in care va juca alaturi de alti mari actori.

Recent, presa din turcia a transmis faptul ca actrita care ii va fi partenera indragitului Akin Akinozu este nimeni alta decat renumita Öykü Karayel, cea pe care publicul din Romania a urmarit-o cu ani in urma in distributia serialului Kosem. De asemenea presa a mai anuntat si faptul ca alaturi de cei doi actori va mai juca si Sarp Apak, un alt mare actor turc.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Noua productie intitulata Jocul destinului, il va avea drept regizor pe celebrul Emre Kabakuşak, care a mai realizat si serialele incantatoare: "Lacrimi la Marea neagra", "Fiica Ambasadorului", precum si filmul pentru Netflix "Tactici in dragoste".
Potrivit viatacuaromadecafea.com, cei trei actori, Akin Akinozu, Öykü Karayel si Sarp Apak au fost surprinsi punand la punct ultimele detalii cu privire la scenariul serialului Jocul destinului, ale carui filmari vor incepe in curand.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.