Akin Akinozu, protagonistul serialului Hercai, despre modul în care și-a început cariera în actorie! "Destinul este scenariul vieții noastre"

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 dec 2021, 00:47

Akin Akinozu, un actor talentat si apreciat in Turcia

Sursa: Instagram Akin Akinozu

Akin Akinozu este unul dintre cei mai talentați și apreciați actori din tânăra generație în Turcia, care duce mai departe tradiția familiei sale.

Akin Akinozu a reușit la cei 31 de ani ai săi să cucerească publicul din Turcia și din străînătate datorită talentului sau incredibil, în cei șapte ani de experiență pe platourile de filmare. O mare parte din ceea ce a devenit astăzi îi datorează și mamei sale, celebra și talentată actrița Özlem Akınözü, cea care l-a ajutat și l-a sprijinit enorm pentru a se orienta către actorie, deoarece tânărul ei fiu își dorea să urmeze o carieră în domeniul matematicii, după absolvirea Colegiului de Matematici Aplicate în SUA.

Akin Akinozu, protagonistul serialului Hercai, despre modul în care și-a început carieră în actorie!

Carismaticul Akin Akinozu s-a bucurat recent de un succes uluitor atât în țară să natală cât și în multe colțuri ale lumii, datorită rolului principal jucat în serialul de excepție Hercai, în care a dat viață personajului Miran. Acesta a ajuns celebru și admirat chiar și în America, unde actorul a fost plăcut de public și adorat deja un mare idol.

În prezent, celebrul Akin Akinozu a revenit pe micile ecrane în Turcia cu un nou proiect promițător, Kaderimin Oyunu, în care joacă alături de renumită actrița Öykü Karayel.

Recent, Akin Akinozu a acordat un interviu unei publicații din Turcia, în care a făcut câteva mărturisiri inedite. Acesta a subliniat cum început carieră să și ce reprezintă destinul pentru el.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Indragitul Miran din serialul HERCAI, aparitie de senzatie! Iata cum a fost surprins celebrul Akin Akinozu in cea mai recenta vacanta!

"Destinul este scenariul viețîi noastre, un scenariu care se străduiește să ne dea lecții menite să umple golurile din noi, care ne aduce și readuce aceste lecții, sub diverse jocuri, până când ne însușim aceste lecții, care ne lasă liberi în a alege, dar care ne consideră responsabili de rezultatul acestor alegeri, un scenariu care ne luminează atunci când reușim să-l înțelegem…",

a declarat Akin Akinozu, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Cum arăta carismaticul Akin Akinozu în noul serial în care va juca rolul principal! Iată ce alura moderna are celebrul actor care a facut furori in productia Hercai!