Al doilea val de coronavirus in Romania: cand se asteapta expertii sa inceapa

Autor: L.S.

Expertii se asteapta ca un al doilea val de coronavirus sa fie in toamna acestui an, insa intensitatea sa fie redusa, daca invatam convietuirea cu virusul.

In Romania sunt 18.283 de cazuri de imbolnavire cu coronavirus, dintre care 11.630 de persoane s-au vindecat.

Toata lumea se intreaba cand se va termina totul si daca va mai fi un al doilea val al epidemiei. La trei luni de la primul caz din tara noastra, parerile specialistilor sunt impartite, iar studiile inca nu sunt suficient de clare incat sa se poata spune cu precizie ce ne asteapta!

Adrian Marinescu, medic primar boli infectioase la Institutul Matei Bals este de parere ca va veni si al doilea val de coronavirus

" Eu cred ca e foarte probabil sa avem un al doilea varf in toamna, cand vine sezonul rece, el poate sa fie de o intensitate redusa daca invatam sa convietuim cu virusul, si o facem armonios", a declarat medicul Adrian Marinescu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Valul doi de coronavirus in China: virusul se comporta diferit in noile focare. Ce au observat specialistii

Citeste si: Bomba cu efect intarziat! Medicul Virgil Musta trage un semnal de alarma despre al doilea val de infectari

Citeste si: Alexandru Rafila a spus cand va fi al doilea val al epidemiei de coronavirus: "Era bine sa fi avut obligativitatea purtarii mastii"

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.