Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară! Actorul de 83 de ani are o relație cu o femeie mult mai tânără decât el

Autor: Lavinia Medrea

Actorul de 83 de ani are o relație cu o femeie mult mai tânără decât el

Sursa: Twitter @bukki2604/@comodor6400 - colaj Kanal D

Un reprezentant al lui Al Pacino confirmă că actorul, în vârstă de 83 de ani, și Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, au devenit părinți. Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară.

Publicistul lui Al Pacino, Stan Rosenfield, a confirmat joi, pentru The Associated Press, că actorul, în vârstă de 83 de ani, și Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, au devenit părinții unui băiețel pe nume Roman.

Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară

Nu au fost dezvăluite alte detalii, nici măcar când sau unde s-a născut copilul. Vestea a fost raportată pentru prima dată de TMZ.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Al Pacino, cu care actorul va avea un copil. Aceasta are 29 de ani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este al patrulea copil al lui Al Pacino și primul cu Noor Alfallah. Actorul are o fiică de 33 de ani, Julie Marie, cu antrenoarea de actorie Jan Tarrant și gemenii Anton și Olivia, în vârstă de 22 de ani, cu actrița Beverly D'Angelo.

Al Pacino și partenera lui sunt împreună de anul trecut

Se pare că Al Pacino și Noor Alfallah au început să se întâlnească anul trecut. Ea se descrie ca fiind o „povestitoare” pe pagina sa de Instagram, iar pe pagina sa de pe IMDB se scrie că este producătoare la două filme aflate în prezent în post-producție, printre care și „Billy Knight”, în care joacă Al Pacino.

Citește și: Iubita lui Al Pacino, în vârstă de 29 de ani, este însărcinată. Actorul de 83 de ani mai are încă trei copii

Vestea că Al Pacino a devenit tată vinde după ce prietenul de lungă durată și colegul lui actor, Robert De Niro, în vârstă de 79 de ani, a devenit tată pentru a șaptea oară. 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.