Al Pacino s-a despărțit de iubita sa. Separarea a avut loc după trei luni de la nașterea copilului lor

Autor: Bianca Vidoi

Al Pacino s-a despărțit de iubita sa

Sursa: Facebook

Al Pacino și iubita sa, Noor Alfallah, s-au despărțit după doar trei luni de când aceasta a adus pe lume primul lor copil.

Cuplul format din Al Pacino și Noor Alfallah a atras atenția publicului încă de la începutul relației din cauza diferenței de vârstă pe care cei doi o au între ei, mai exact de 54 de ani. Iată care este motivul separării celor doi?

Citește și: Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară! Actorul de 83 de ani are o relație cu o femeie mult mai tânără decât el

Al Pacino s-a despărțit de iubita sa

Celebrul star de cinema, Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, l-a întâmpinat pe fiul său cu Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, în iunie, la doar câteva săptămâni după ce sarcina ei a fost confirmată public. Cei doi pun punct relației de iubire după doar un an și 8 luni de relație oficială, apropiații celor doi declarând că cei doi au început povestea romantică încă de pe timpul pandemiei COVID-19. 

Vestea separării celor doi nu a fost dezvăluită de starul de cinema sau de model, documentele pentru custodia copilului la un tribunal din Los Angeles au fost obținute de mai multe instituții de presă din SUA, iar potrivit acestora, Noor Alfallah solicită custodie totală asupra copilului lor, însă actorul din „Nașul” va trebui să fie prezent în viața celui mic, având un program de vizită „rezonabil". 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Modelul a fost dispus să accepte custodia legală comună, ceea ce i-ar permite implicarea în decizii precum educație sau tratament medical. O parte importantă a dosarului de divorț este formată din declarație voluntară de filiație, pe care ea și Al Pacino au semnat-o la șase zile după nașterea lui Roman, document ce recunoaște paternitatea actorului asupra copilului, relatează news.sky.com. Noor Alfallah solicită și ca toate costurile procesului să fie suportate de actor, alături de onorariul avocatului. 

Citește și: Cine este noua iubită a lui Al Pacino, cu care actorul va avea un copil. Aceasta are 29 de ani.

Al Pacino este tată pentru a patra oară

Deși acesta este primul divorț prin care trece Al Pacino, acesta a mai avut relații cu diferite femei ce l-au făcut tată. Al Pacino a devenit tată pentru prima oară în anul 1989, când a sosit fiica lui și a lui Tarrant, Julie Marie Pacino.

Fata lui cea mare a fost inspirată de tatăl ei, i-a călcat pe urme, iar acum se mândrește cu o diplomă la Academia de Film din New York și două companii de producție.

În ianuarie 2001, Beverly D'Angelo i-a născut pe fiul lui Al Pacino, Anton James Pacino, și pe fiica acestuia, Olivia Pacino, cu ajutorul fertilizării in vitro, cu doi ani înainte ca cuplul să renunțe la relația pe care o aveau din anul 1997. 

Citește și: Iubita lui Al Pacino, în vârstă de 29 de ani, este însărcinată. Actorul de 83 de ani mai are încă trei copii

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.