„Ăla-i bun de făcut copii”. Ce reacție a avut mama Geta când Culiță i-a spus să mai facă încă un copil cu fostul soț. Mama artistului a spus imediat adevărul

Author: Andreea Buinoschi

Mama Geta și Culiță Sterp au plecat la Ileana Sterp, pentru a-l vedea pe fiul acesteia. În drum spre sora sa, mama Geta a spus cât este de fericită că familia s-a mărit, iar fiul ei a întrebat-o dacă nu vrea să mai facă un copil.

Culiță Sterp nu a stat pe gânduri și a întrebat-o pe mama Geta când mai face un copil cu fostul soț. Bineînțeles, totul a fost o glumă, dar toți cei prezenți s-au amuzat copios pe seama răspunsurilor date.

Ce spune mama Geta despre încă un copil cu tatăl lui Culiță Sterp

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că tatăl fraților Sterp a plecat de acasă într-o zi și nu s-a mai întors.

Cu toate acestea, artistul a spus că încă îl iubește, deoarece este tatăl său, iar mama Geta a recunoscut că îl așteaptă acasă.

Mama Geta a avut puterea de a se ridica și de a merge mai departe, în ciuda faptului că singurul bărbat din viața ei a plecat, fără să se uite înapoi. Chiar și așa, mama fraților Sterp se bucură din plin de familia pe care copiii ei o extind.

Culiță Sterp: „Zi, mama Geta! Cum e cu atâția nepoți?”,

Mama Geta: „Vai, ce fain e, doamne! Întinerești de tot”.

Mama Geta face haz de necaz despre un nou copil

Întrebată de Culiță Sterp daca mai face un copil, aceasta a spus că ea nu, dar tatăl lor, poate, va mai avea încă unul, dar cu o femei mai tânără.

Nimeni nu s-a supărat din cauza discuției, deoarece totul a fost o glumă.

Citește și: Mama Geta a făcut dezvăluiri emoționante chiar de ziua ei de naștere: „Mă simt singură. Același bărbat aș lua”. Mama fraților Sterp pare că nu a uitat de bărbatul care i-a fost alături atâția ani

Culiță Sterp: „Dar tu, nu mai faci unul și tu?”,

Mama Geta: „Eu fac la primăvară”,

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Culiță Sterp: „Dacă vorbesc cu tata și îl aduc acasă, mai fac și tu unul cu el?”

Mama Geta: „Ăla-i bun de făcut copii, numai să găsească una tânără”

Logodnica lui Culiță Sterp: „E bun, vezi-ți de treabă!”

Culiță Sterp: „El se descurcă, nu?”

Mama Geta: „Se descurcă. Nu vezi ce copii faini face?  Numai să găsească una până în 40 de ani”,

Logodnica lui Culiță Sterp: „Dar nu ies tot așa faini dacă îi face cu altcineva”

Mama Geta își dorește o familie numeroasă și a dezvăluit că i-ar plăcea ca fiecare copil al său să aibă câte patru copii.

Nora sa a început să râdă spunând „Eu credeam că scăpăm cu doi”.

Culiță Sterp a răspuns imediat, spunând că, în timpul unei discuții pe care a avut-o cu un preot, acesta i-a mărturisit că va fi tată a doi copii, deoarece așa îi este scris „în cartea vieții”. Cei doi și-au adus aminte de o altă discuție purtată cu un alt preot, unde i s-a spus artistului că va avea trei fete.

Citește și: Culiță Sterp și mama Geta l-au văzut pentru prima dată pe nepot. Ileana Sterp și Damir, fiul ei, au fost în centrul atenției

„Ăla, săracul, chiar o greșit.(...) I-a dat cu virgulă la preot”, a spus logodnica lui Culiță Sterp. Acesta a început să râdă, spunând: „Da, i-a dat cu virgulă. Primul a ieșit băiat”.