Alain Delon, internat de urgență în spital. Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul actor

Autor: R.V.

Celebrul actor Alain Delon a fost internat vineri, la spitalul american la Neuilly-sur-Seine, în Nord-vestul capitalei franceze.

Intervenția a survenit după ce actorul a suferit ameţeli şi dureri de cap, la prima vedere minore, anunţă publicaţia Le Point.

Simptomele prezentate de Alain Delon la internare par să fie cauzate de o aritmie cardiacă, o afecţiune cunoscută a actorului, au arătat surse anonime pentru presa franceză.

Actorul ar fi în afara oricărui pericol fiind supus unei examinări preventive, sursele anunţând că se aşteaptă ca Delon să părăsească spitalul pe propriile picioare, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alain Delon a primit un premiu Palme d'Or pentru întreaga carieră la Festivalul de la Cannes 2019, în luna mai, când a declarat despre prestigioasa distincţie că este "aproape un omagiu postum, doar că este încă viu".

Cu câteva zile înainte de ceremonie, organizatorii Festivalului de Film de la Cannes şi-au apărat gestul de a-i oferi lui Alain Delon un premiu Palme d'Or onorific, spunând despre acesta- criticat recent pentru comentariile controversate despre femei şi homosexuali- că "nu este perfect", dar are dreptul de a-şi exprima opiniile.

"Nu îi oferim premiul Nobel pentru pace", a declarat Thierry Fremaux, într-o conferinţă de presă.

"Îi oferim un premiu Palme d'Or onorific, pentru cariera de actor", a explicat acesta.