Alara Bozbey, frumoasa actriță care dă viață personajului Ecem în serialul „O dragoste”, o apariție răvășitoare în lumina reflectoarelor! Iată cum a fost surprinsă la cea mai recentă ședința foto

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 feb 2024, 16:33

Alara Bozbey, o actriță apreciata in Turcia

Sursa: Instagram Alara Bozbey

Ecem din serialul „O dragoste”, apariție uluitoare pe platourile de filmare! Iată cum arăta renumita actriță Alara Bozbey, în urmă cu aproape două decenii, la început de carieră!

Alara Bozbey are 38 de ani și este considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia. În cei aproape douăzeci de ani de carieră strălucită, această a dovedit un talent desăvârșit, o carismă aparte și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă. Publicul din România a cunoscut-o pe celebra actrița anul trecut în serialul Melek, în care a jucat rolul Banu, iar de curând aceasta a revenit la Kanal D în producția O dragoste, în care da viață personajului Ecem.

Cum arăta renumita actriță Alara Bozbey, în urmă cu aproape două decenii, la început de carieră

Alara Bozbey s-a născut în anul 1986, în Lituania. Părinții săi, de origine lituanieni s-au despărțit la scurt timp de la căsătorie. Mama Alarei s-a recăsătorit cu un cetățean turc și astfel ea și fiica ei au ajuns în Turcia, unde s-au stabilit și unde locuiesc și astăzi.

Cu o ambiție de fier ea și mama ei au învățat limba turcă și astfel au reușit să capete și cetățenia turcă. După încheierea liceului, tânăra s-a înscris la Facultatea de Teatru, din cadrul Universității din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes, devenind o actrița cu drepturi depline și dornică de ascensiune și de celebritate.

Citește și: Cine este și câți ani are Feyza Civelek, actrița care dă viață personajului Nilay în serialul turcesc „O dragoste”. Iată cum arăta talentata actriță în urmă cu 14 ani, când se lupta cu kilogramele în plus

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

În anul 2004, pe când avea doar 18 ani. Alara Bozbey a debutat pe platourile de filmare ale serialului Yabancı Damat, în care a filmat vreme de trei ani, iar apoi a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în nou proiecte de televiziune. Unul dintre cele mai recente seriale în care a jucat frumoasa actriță Alara Bozbey este producția O dragoste, în care a dat viață personajului Ecem, o tânără la fel de ambițioasă și avidă de succes.

Citește și: Cine este și câți ani are Evrim Alasya, cea care va juca rolul principal Kivilcim Arslan în noul serial turcesc „O dragoste”

Dincolo de activitatea intensă de pe platourile de filmare, Alara își face simțită prezența și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație din timpul filmărilor sau a ședințelor sale foto, sau chiar din perioada de început a carierei sale.