Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 iul 2024, 23:02

Alara Turan, care a dat viață personajului Deniz în serialul “Tablou de familie”, apariție de senzație în mediul online! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs celebra actriță la scurtă vreme după încheierea filmărilor!

Alara Turan face parte din generația tânăra a actorilor din Turcia și a surprins publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită talentului desăvârșit și a frumuseții sale răpitoare. Cel mai recent proiect în care superbă actrița a jucat este serialul Tablou de familie, în care a dat viață personajului Deniz, un rol secundar care i-a adus o mare reușită pe plan profesional. De curând, carismatica actriță și-a surprins fanii cu o schimbare uluitoare de look.

Această și-a făcut apariția în mediul online cu o coafură neașteptată.

Cine este și câți ani are Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”

Alara Turan s-a născut în anul 1995 în Istanbul, într-o familie înstărită care i-a oferit o educație de seama dar și sprijin pentru a-și continuă studiile și pentru a-și împlini visul de a deveni actrița. După absolvirea liceului, Alara a fost admisă la Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Arte Frumoase Mimar Sinan, Conservatorul de Stat din Istanbul.

Citește și: Cum arăta renumita Gökçe Bahadır, protagonista serialului "Tablou de familie", la început de carieră, când nu avea nicio intervenție estetică! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

La scurtă vreme după absolvire a început să lucreze la Clubul de Teatru de la Universitatea Mimar Sinan și a avut un rol activ în multe proiecte de teatru.

În anul 2019, Alara Turan a debutat pe platourile de filmare ale serialului Kardeş Çocukları, care a însemnat primul pas către carieră de succes de astăzi și care i-a deschis calea spre noi oportunități.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look

Deși are doar 28 de ani, Alara Turan se numără deja printre cele mai apreciate și admirate actrițe din tânăra generație în Turcia. Această a demonstrat un talent uluitor încă de la primele sale roluri jucate impecabil pe micile ecrane și continuă să își surprindă fanii cu aparițiile sale.

Citește și: Cine este și câți ani are Bertan Asllani, care dă viață personajului Yalın în serialul Tablou de familie! Iată cu cine s-a căsătorit chipeșul actor în urmă cu patru ani

Cel mai recent serial în care frumoasa Alara Turan a jucat este Tablou de familie, în care a dat viață personajului Deniz, un rol care i-a adus mare succes în carieră și a propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe.

La scurtă vreme după încheierea filmărilor, tânăra actrița și-a făcut apariția cu o schimbare spectaculoasă de look, spre uimirea urmăritorilor ei din mediul online.

 

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!