ALARMA! Mihai Mitoseru s-a imbolnavit grav! Ce s-a intamplat cu vedeta emisiunii “Se striga darul” de a cazut la pat! EXCLUSIV

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 23 oct 2017, 09:40

In urma cu cateva zile, Mihai Mitoseru a facut o toxinfectie alimentara severa, care a avut efecte puternice asupra organismului sau!

Saptamana trecuta, cu o zi inainte de a filma o nunta la Giurgiu, Mihai Mitoseru s-a imbolnavit grav! Vedeta show-ului  “Se striga darul” a acuzat dureri mari la stomac si, cu greu, a putut sa duca pana la capat inregistrarile evenimentului! 

 

Totul i s-a tras de la un preparat de peste pe care l-a mancat la un restaurant din localitate. La scurt timp de la masa copioasa, prezentatorul a facut o toxinfectie pacatoasa, cu efecte dure asupra corpului.

 

“Mi s-a facut imediat rau, a fost ingrozitor! Aveam dureri insuportabile, frisoane, imi era ba cald, ba frig si aveam stari de voma! In noaptea aceea, am crezut ca nu o sa mai pot filma a doua zi! Insa, trebuia sa ma adun si sa fac lucrurile asa cum se cuvenea! De aceea, pentru ca nu ma puteam duce deloc la spital, l-am sunat pe medicul mamei mele, doctorul Lepadat  de la Spitalul Colentina, care mi-a dat toate indicatiile! Cu ajutorul lui, am reusit sa  depasesc momentul! Am luat antibiotice, smectra,

furazolidon in doze de soc si asa am reusit sa ma tin pe picioare sambata, in ziua nuntii”
, a declarat Mitoseru, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.