Albert a plecat la muncă pe litoral, dar este de negăsit de o săptămână. Familia îl caută cu disperare

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 iun 2024, 04:05

Albert a plecat la muncă pe litoral, dar este de negăsit de o săptămână. Familia îl caută cu disperare

Sursa: Observator/Pixabay

Albert - Constantin este căutat cu disperare de familie, după ce a plecat vara aceasta la muncă pe litoral. Tânărul este de negăsit de o săptămână, iar poliția îl caută.

Tânărul a plecat să lucreze pe litoral la începutul verii, în Eforie Nord. Acesta trebuia să plece pe 21 septembrie, însă de atunci, familia nu reușește să dea de el și au alertat autoritățile.

Albert-Constantin este de negăsit

În vârstă de 25 de ani, Albert este din Bârlad, iar autoritățile trag un semnal de alarmă cu privire la dispariția acestuia. 

Citește și: Moarte misterioasă pentru un cioban român. Acesta a fost găsit fără suflare într-o fântână

„La data de 25 septembrie, Poliţia municipiului Bârlad a fost sesizată, prin plângere, cu privire la faptul că, pe 21 septembrie, Berbece Albert- Constantin, în vârstă de 25 de ani, a plecat voluntar de la locul său de muncă din staţiunea turistică Eforie Nord, judeţul Constanţa, nu a mai revenit la domiciliu şi nici nu i-a contactat pe membrii familiei sale”, au transmis joi reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum arăta Albert la momentul dispariției

Potrivit autorităților, bărbatul are constituţie atletică, o înălţime de 1.75

metri, greutatea de 75 de kilograme, păr şaten, lung şi ochi căprui. La momentul plecării, tânărul purta barbă şi ochelari de vedere. 

Citește și: Cum se simte Oana Lis după ce s-a luptat cu cancerul. Vedeta a fost nevoită să facă asta toată vara „Încercam să mă protejez”

În prezent, poliţiştii îl caută fără încetare pe tânărul dat dispărut și roagă persoanele care pot oferi informații despre acesta să sune la numărul de urgență 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție din zonă.