Albert, fiul Romaniței Iovan, va primi un hotel de lux la majorat?! Ce spune creatoarea de modă despre promisiunea pe care i-a făcut-o băiatului său: ”Viața lui este cu totul alta”

Author: Madalina Maftei

”Motocicleta să știi că o are deja. Acea motocicletă kawasaki, care a fost a tatălui lui”

Sursa: Captură KANAL D

Romanița și Adrian Iovan și-au dorit enorm un copil, iar venirea pe lume a lui Albert le-a adus multă împlinire în familie. Pe când băiatul avea doar trei ani, creatoarea de modă i-a promis că îi va dărui la majorat un hotel de lux. Se ține sau nu Romanița Iovan de cuvânt?

Romanița Iovan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România, cu o vechime de trei decenii în designul vestimentar. Creatoarea de modă a adus pe piață brand-uri internaționale de lux și a dezvoltat și afaceri în imobiliare. Aceasta are un fiu, pe Albert, din mariajul cu pilotul Adrian Iovan, care a pierit în tragicul accident aviatic din Munții Apuseni. În urmă cu câțiva ani, pe vreme când Albert era foarte mic, Adrian Iovan i-a promis fiului să că atunci când va împlini 18 ani îi va dărui o motocicletă, în timp ce Romanița a promis că îi va

dărui un hotel de lux. Invitată la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, designerul a dezvăluit dacă promisiunea mai este valabilă, mai ales că Albert se apropie de vârsta majoratului.

Ce cadou va primi Albert, de fapt, la 18 ani?

Romanița Iovan a mărturisit că motocicleta pe care Adrian Iovan i-a promis-o lui Albert există deja, este moștenire de la tatăl său.

În ceea ce privește hotelul pe care creatoarea de modă i l-a promis fiului său, aceasta a dezvăluit că nu l-ar interesa așa ceva, căci Albert își dorește cu totul și cu totul altceva și are alte planuri.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Romanița Iovan: o viață frumoasă, dar marcată de tragedii. Cine a fost Adrian Iovan, fostul său soț și cum s-au cunoscut cei doi

”Motocicleta să știi că o are deja. Acea motocicletă kawasaki, care a fost a tatălui lui, a tunat-o și i-a dat altă formă, deci o are. Cât privește hotelul, cred că nu l-ar interesa așa ceva, viața lui Albert este cu totul alta decât, poate, noi, amândoi, am fi proiectat-o. Mai degrabă, el și-ar dori ca la 18 ani să aibă un vis împlinit și anume, să poată să conducă o mașină performantă pe unul dintre circuitele internaționale, care poate să fie legate de radical sau poate să fie legate de raliu, una din astea două chestiuni.

Mai degrabă, astfel de cadou ar dori Albert să primească la 18 ani”, a dezvăluit Romanița Iovan, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Romanița Iovan copii. Cine este Albert Iovan, fiul creatoarei de modă. Cei doi sunt născuți în aceeași zi

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.