Albert Oprea, accident de masina! Cum se simte acum fostul Razboinic de la Survivor Romania 2021

Author: Alice Popescu
Actualizat: 28 iul 2022, 20:15
Albert Oprea, implicat intr-un acicdent de masina
Sursa: Instagram

Albert Oprea a facut accident de masina in timp ce se indrepta spre un parc. Razboinicul voia sa mearga sa alerge.

Se pare ca se tin scai ghinioanele de concurentii Survivor Romania 2021. Dupa Jador care a avut un accident de masina facandu-si bolidul de lux, nou, praf, Albert Oprea a avut parte si el tot de un accident de masina. Razboinicul de la Survivor Romania 2021 voia sa mearga la alergat, insa nu a mai apucat din cauza accidentului si apoi a inceput si vijelia.

Albert Oprea, implicat intr-un accident de masina

Albert a povestit cu lux de amanunte cum s-a intamplat totul, semn ca nu a patit nimic grav. Mai mult, fostul concurent de la Survivor Romania 2021 a mai declarat ca saptamana aceasta trebuia sa fie la mare, insa nu a mai apucat pentru ca este retinut cu treaba in Bucuresti.

Citeste si: REACTIA lui Jador cand a vazut cine este vinovat pentru accidentul de masina in care a fost implicat. Mai rar asemenea GEST din partea unei vedete

"Am ieșit la alergat. Prima oară m-a lovit cineva în spate, am făcut accident cu mașina. Nu e nimic grav. Când să mă duc la alergat a început ploaia. Încercare eșuată, poate pe mâine", a fost declaratia lui Albert pe InstaStory.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Albert Oprea, relatie de prietenie cu Simona Hapciuc sau mai mult decat atat?

Albert Oprea este unul dintre cei mai iubiti fosti concurenti de la Survivor Romania 2021. Razboinicul a revenit in atentia fanilor cu prietenia stransa pe care o are cu Simona Hapciuc. Desi initial s-a spus ca cei doi ar incepe o idila, Albert a lamurit situatia si a spus ca sunt foarte buni prieteni chiar daca la inceput, Razboinicul a placut-o si din alt punct de vedere:" Nu știu...

Suntem prieteni foarte buni. Nu formăm un cuplu. Ne înțelegem foarte bine. Fizic m-a atras de la început. Au fost mai multe fete care m-au atras, iar ea este una dintre ele. Suntem prieteni foarte buni deocamdată.”   

Citeste si: Albert Oprea, de nerecunoscut in cele mai recente postari de pe o retea de socializare: "Albert de la Survivor, tu esti?"