Albert Oprea, cerere in casatorie la Survivor Romania: "Mama o sa isi cunoasca nora, gata!" Reactia Mariei Chitu si a Razboinicilor

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 mai 2021, 10:04
Albert Oprea a cerut-o in casatorie la Survivor Romania 2021

Albert Oprea s-a dezlantuit pe un yaht la Survivor Romania si a cerut-o in casatorie pe cea care i-a furat inima in cateva minute concurentului.

Razboincii au castigat jocul pentru Recompensa la Survivor Romania si astfel au avut parte de o adevarata petrecere pe un yaht cu muzica buna, dans si mancare. Insa, de departe cel care a fost in centrul atentiei pe yaht a fost nimeni altul decat Albert Oprea care a pus ochii pe o dansatoare focoasa care l-a hipnotizat cu miscarile ei. Provocat de ceilalti patru coechipieri, Albert a cerut-o in casatorie pe senzuala Madeline, cea care l-a vrajit inca de la inceput.

Albert Oprea, cerere in casatorie pe yaht!

Citeste si: De ce sunt in stare Razboinicii pentru a-i pune la pamant pe Faimosi! Albert Oprea si-a dat arama pe fata?!

Insa ce a spus Maria Chitu de atitudinea lui Albert? Unul dintre Razboinici chiar i-a atras atentia mai in gluma lui Madeline ca Albert are o iubita deja, moment in care tanara focoasa a mers dinrect la Maria si a imbratisat-o.

Insa, Albert nu s-a lasat cu una cu doua si s-a pus in genunchi cerand-o de sotie pe Madeline, iar toti concurentii au cerut ca cei doi sa se sarute.

Cum a reactionat Maria Chitu cand a vazut gestul lui Albert

Citeste si: Alin Salajean, socat de ce s-a intamplat in tabara Faimosilor: "Hai sa o votam pe Simona, pe ea nu o stie nici naiba..." La ce strategii se recurgeau inca de la inceput

Albert: Am cerut-o în căsătorie pe Madeline. Mama o să își cunoască nora, gata. Nu am avut eu inel cu diamant, dar o să îi cumpăr după ce câștig Survivor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Adelina: Eu cred că mâine mergem patru la joc, că Albert rămâne cu domnișoara.

Maria: Lasă că o să-mi mai ceri tu mie cocos…

Andrei: Vezi că tot la Maria te întorci, nebunule!”

Maria si Albert formeaza un cuplu sudat la Survivor Romania sau cel putin asa lasa de inteles in fata Razboinicilor si a camerelor de luat vederi.

Mai mult, cei doi au si fost surprinsi noaptea imbratisandu-se si fiind extrem de tandri unul cu celalalt.