Albert Oprea, moment de senzatie intr-un taxi! Ce a facut soferul in timp ce vorbea cu varul fostului Razboinic

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 iul 2022, 12:10
Albert Oprea, fostul Razboinic de la Survivor Romania 2021, intamplare amuzanta in tr-un taxi
Sursa: Instagram

Albert Oprea a povestit un moment desprins parca dintr-un film in timp ce se afla la mare, imediat dupa competitia Survivor Romania 2021.

Albert Oprea, unul dintre cei mai iubiti concurenti de la Survivor Romania 2021 de catre public, a avut parte de o intamplare demna de filmele de comedie in timp ce se afla la mare.

Ce a patit Albert Oprea intr-un taxi la mare

"Cel mai frumos lucru de după Survivor mi s-a întâmplat la mare, când un domn care era în taxi nu m-a recunoscut și s-a apucat să vorbească de Survivor, cu vărul meu, care era în față.

La un moment dat, l-a întrebat dacă a avut vreun favorit. El a zis că da, pe Albert. I-a zis că îi face o surpriză, a aprins lumina, era să facem accident. Nu îmi venea să cred. Era atât de emoționat. M-a rugat ca după ce mergem de la distracție să îl chemăm pe el, că vine și cu soția.”, a dezvaluit tânărul.

Citeste si: Zanni a fost batut? Castigatorul Survivor Romania 2021 are ochiul invinetit: M-au umflat hater-ii care nu voiau sa castig Survivor...

Albert Oprea si-a dorit foarte mult sa castige trofeul Survivor Romania 2021, fiind votat opt saptamani la rand de catre public drept favorit. Fostul Razboinici a fost extrem de suparat ca nu a ajuns nici macar in Finala, insa, cand a ajuns in Romania si-a dat seama ca nu mai conteaza atat de mult trofeul avand in vedere faptul ca o multime de oameni au venit sal intampine, iar altii i-au scris neincetat pe retelele de socializare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Albert Oprea, cele mai tari faze de la Survivor Romania 2021

"Cumva eu eram supărat că nu mi-am atins scopul, dar cumva puțin mi-am atins scopul.

Am câștigat cumva admirația oamenilor și mi-am dat seama de treaba asta la mare, acum, când am fost. Bine, și în București, dar mai mult la mare, pentru că am văzut cum mă opreau copiii, se bucurau și voiau să mă ia în brațe. Înseamnă că am făcut ceva bine. Nu am găsit nici măcar o persoană care să îmi zică: ‘Bă, ce nenorocit ai fost!'”, a spus fostul concurent.

Citeste si: Ana Porgras il face praf pe Zanni intr-o reactie fara precedent: Au aparut de doua ori la televizor si se cred exemple de urmat...

Albert a mai povestit pentru wowbiz.ro o alta intamplare la fel de comica din aeroport.  "Eram în aeroport și eram praf și cu somnul și cu tot, nu mai puteam.

Voiam să mă culc, dar ceva parcă mă trăgea, să vorbesc cu mama, cu bunica, cu verișoara.

Am dormit câteva ore adunat. Am ajuns în Istanbul și am avut ocazia să vorbesc mai mult cu domnul Dan, acolo în aeroport, atunci m-a luat somnul. I-am zis: Domnul Dan, îmi permiteți să beau cu dumneavoastră o bere? Și mi-a zis că da. Am venit cu o bere la domnul Dan și m-a luat somnul. M-a trezit Alin.”

 


Episodul 28 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D luni, 5 august 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.