Albert Oprea si Maria Chitu, ipostaze intime noaptea la Survivor Romania 2021:"Te pup, iubi. Vino aici..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 30 apr 2021, 08:44
Albert si Maria, dialog incendiar la Survivor Romania 2021

Albert Oprea a recunoscut ca este ceva mai mult intre el si Maria Chitu, iar camerele de filmat chiar au surprins cateva scene siropoase intre cei doi.

Maria Chitu si Albert Oprea se indreapta cu pasi repezi catre o relatie in buna regula, asta daca nu este o strategie bine pusa la punct de catre cei doi pentru a forma o Alianta si a se apara in fata celorlalti Razboinici care la orice pas ii critica pentru atitudinea fata de echipa. Albert si Maria au fost surprinsi in toiul noptii avand o discutie ca intr-un cuplu adevarat.

Albert si Maria, discutie incendiara in miez de noapte

Citeste si: Maria Chitu, marul discordiei in tabara Razboinicilor! Ziua si conflictul intre concurenta si restul echipei:"E geloasa pe mine, ca o printesa..."

Cei doi si-au spus "iubi" si "barbate-miu" asta chiar daca mai erau Razboinici de fata. Nu se stie daca au facut o gluma sau chiar cei doi sunt extrem de apropiati.

Sindy a declarat ca Maria este suficient de isteata incat sa se foloseasca de Albert stiind ca mereu este favoritul publicului. 

Maria Chițu:    Ce faci, bărbată-miu?

Albert Oprea:    Te pup, iubi. Vino aici. Să știi că..uite nu ți-am zis până acum. Voiam să-ți zic, să nu crezi că ți-o zic doar așa, de caterincă, dar îmi place de tine.

La modul că ai un punct de vedere, nu ți-a fost frică, că puteai fi și tu parte din turmă și să te pui... Tu ai venit lângă cine ai simți, cine e cel mai puțin ajutat, să zic așa.

Albert Oprea si Maria Chitu, momente tandre la Survivor Romania 2021

Citeste si: Jador dezvaluie adevaratul motiv pentru care NU poate fi impreuna cu Georgiana Elisei. Marturisiri dureroase ale fostului Faimos de la Survivor Romania 2021

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria Chițu:    Mi-a fost milă de ține.

Albert Oprea:    Da? Ți-a fost milă?

Maria Chițu  Nu neapărat. Mi se părea o nedreptate.

Albert Oprea:    Dacă ți-a fost milă, chiar aș vrea să te duci de aici, nu vreau milă, nu vreau!

Maria Chițu:    Erai un pic neajutorat.

Albert si Maria sunt pusi la zid de catre ceilalti concurenti, iar cel mai inflacarat dusman al Razboinicilor este Sorin care nu ii poate trece cu vederea lui Albert faptul ca nu se poate intergra in echipa si in plus face nominalizari de pe urma caroroa pleaca concurenti buni acasa.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.