Albert rupe tăcerea după ce a fost propus din nou spre eliminare. Ce spune războinicul despre coechipierii săi: ”Ne certăm între noi...”

Autor: Ana Dinu
Albert a spus totul despre coechipierii săi

Albert dă cărțile pe față după ce în această săptămână a fost din nou propus spre eliminare. Războinicul a dezvăluit totul despre tensiunile din echipa lor.

În această săptămână, Războinicii au pierdut cele două jocuri pentru imunitate, deși au venit pregătiți la joc pentru a-i învinge pe Faimoși și pentru ai trimite în consiliul de nominalizare. Se pare că, echipa albastră nu a reușit să-și ia revanșa la cele două jocuri pentru imunitate, astfel au fost nevoiți să facă nominalizări. Cei propuși spre eliminare sunt Albert și Maria. Albert a rupt tăcera și a făcut dezvăluiri incredibile din tabăra Războinicilor.

Albert, dezvăluiri incredibile despre coechipierii săi

Tensiunile dintre Albert și Sorin persistă în continuare, cei doi nu pot face pace, iar situația dintre ei se accentuează de la o zi la alta. Albert a fost propus din nou spre eliminare din echipa Războincilor, după ce echipa sa a pierdut primul joc de imunitate al săptămânii. Războinicul nu a fost surprins de decizia colegilor săi, ba chiar se aștepta după ce în ultima perioadă el a fost propus spre eliminare la fiecare consiliu.

Albert este de părere că noii concurenți, Adelina și Bogdan, au venit cu o energie pozitivă în echipa lor, iar acest lucru se simte și îi dă o stare de bine, mai ales după ce tensiunile dintre el și Sorin au fost tot mai puternice în ultima perioadă.

”Au venit cu un vibe foarte bun și mi-a plăcut că au dat dovadă de maturitate și nu s-au băgat în nicio parte, adică nu mi-au ținut nici mie  sau lui Sorin partea, pentru că de la mine și de la

Sorin au început tensiunile, pentru că între noi a fost o tensiune mereu...Bă, noi vrem să fim imparțiali, mie imi place și de tine, nu am nimic cu nimeni, și ei au fost cei care au vrut să fie bine.”, a spus Albert.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Situație dramatică în echipa Războinicilor la Survivor România 2021. Albert ajunge la capătul răbdării după ce au pierdut jocul de imunitate: ”Ne certăm între noi, pleacă mereu cineva de la noi...”

Albert a mărturisit că noii concurenți încearcă să unească echipa și să facă în așa fel încât să se sunțină cu toții pe trasee pentru a reuși să aducă puncte și să nu mai piardă jocurile de imunitate.

”Să suținem toată lumea pe toată lumea, pentru că doar așa putem da înainte, ne certăm între noi, simplu, pleacă mereu cineva de la noi, Faimoșii câștigă recompense, jocuri de imunitate, stau în competiție, se simt bine, rămân mulți, noi rămânem puțini, neînpuținăm și ne distrugem.”, a mai spus Albert.

Citeste si: Situație incredibilă la Survivor România 2021! Pe cine au propus Războinicii spre eliminare? Este de necrezut

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.