Alcoolul si semnele astrologice! Uite ce face fiecare zodie cand bea!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:17

Consumul de alcool, cantitatea, tipul de alcool consumat se poate interpreta si dupa semnatura astrala a fiecarui individ in parte.

Berbec: Berbecului ii plac petrecerile, nu poate lipsi de la ele. Atractia sa pentru competitie il determina sa inventeze probe precum: "cine termina primul paharul" sau "cine bea mai multe pahare intr-un minut". Berbecul bea mult si cand bea, ii place sa flirteze. Uneori, sub influenta alcoolului poate deveni agresiv si violent.

Taur: Taurul poate deveni de necontrolat atunci cand este beat. Daca nu ii acorzi atentie, este capabil sa distruga totul in jurul sau.

Din fericire, Taurul se imbata rar. Pentru a te distra de el cand este beat, du-l la karaoke.

Gemeni: Gemenii pot bea oricat, nu isi schimba comportamentul sub influenta alcoolului. Este o persoana care vorbeste mult si uneori iti este imposibil sa iti dai seama daca este baut sau nu. Este capabil sa intretina o discutie chiar daca este beat. Flirteaza mereu, chiar si atunci cand este beat.


Rac: Racul bea cand are probleme sau cand este nervos. Un pahar de vin sau o bere il ajuta sa mai uite de probleme. Cand este beat, Racul isi pierde demnitatea si se transforma in pisicuta. Racul este semn de apa care trebuie sa evite alcoolul. Din cauza alcoolului, Racul poate deveni emotiv si obosit.

Leu: Leului ii place sa bea si sa danseze. Este un dansator excelent, caruia ii place alcoolul.
Cand este beat, Leul flirteaza cu toata lumea dar, ca si Racul stie cand sa se opreasca. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: