Ale s-a îndrăgostit de Cristian Comănici la prima vedere? Acum s-a aflat totul!

Autor: Amalia Georgescu
Ale în casa Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Până să fie eliminată de la Puterea Dragostei, Ale a interacționat cu Cristian Comănici, iar acum s-a aflat dacă a fost vorba sau nu despre dragoste la prima vedere.

Ale a venit la Puterea Dragostei cu speranța că își va găsi marea iubire, însă timpul scurt pe care l-a petrecut în casa dragostei nu a fost suficient pentru a forma un cuplu, chiar dacă a recunoscut că îl place pe Cristian Comănici, fratele Biancăi Comănici, câștigătoarea a doua sezoane Puterea Dragostei.

Ale s-a îndrăgostit de Cristian Comănici la prima vedere?

Ale a fost eliminată din competiția Puterea Dragostei  la doar câteva săptămâni de la debutul sezonului cu numărul 3, dar asta nu înseamnă că șansele ei de a-și întâlni sufletul pereche în

cadrul competiției s-au terminat. Voturile publicului o pot aduce în orice moment înapoi, mulți dintre susținătorii săi sperând că aceasta va reveni în casa dragostei curând.

Citeste si: Cum trece Ale peste o despărțire dureroasă? A mărturisit totul: "E traumatizant..."

Deși a stat o perioadă scurtă de timp în casa Puterea Dragostei, se pare că timpul petrecut aici a ajutat-o pe Ale să își facă o impresie despre fiecare concurent din casă.

Încă de când se afla în competiție, aceasta a mărturisit că îl simpatizează pe Cristian Comănici. Pentru un moment, toată lumea a crezut că cei doi vor forma un cuplu, însă eliminarea concurentei din competiție a stat în calea poveștii lor de iubire.

Nu este clar ce sentimente are Ale pentru Cristian Comănici, însă aceasta a oferit un răspuns pe instagram care a reușit să pună pe toată lumea pe gânduri.

Întrebată care este părerea ei despre dragostea la prima vedere, Ale a mărturisit că există șanse ca acest lucru să se întâmple în realitate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arata Ale, fosta concurenta Puterea dragostei, in costum de baie. Cristian are de ce sa se gandeasca la ea

Având în vedere că Ale crede în dragostea la prima vedere, nu ar fi exclus ca aceasta să fi simțit fluturași în stomac încă din primul moment în care l-a întâlnit pe Cristian Comănici.

La începutul emisiunii, Bianca, sora lui Cristian Comănici, a dezvăluit că o place pe Ale și că ar considera-o potrivită pentru fratele ei.

Citeste si: Ale de la Puterea Dragostei este în doliu! "Te iubesc"