„Aleasa mea”. Jador, declarație surprinzătoare de dragoste pentru iubita lui! Cântărețul este în culmea fericirii

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 iul 2023, 14:06

Jador, declarație surprinzătoare de dragoste pentru iubita lui

Sursa: Facebook JADOR

Jador a reluat relația cu fost lui iubită după aproximativ un an și jumătate de separare, iar acum acesta se bucură din plin de povestea de iubire pe care o trăiește.

Cântărețul se bucură din plin de relația pe care acesta a reluat-o cu iubita sa pe care a întâlnit-o în Spania, iar cu fiecare ocazie pe care o are își arată iubirea și aprecierea pe care acesta o are pentru ea. 

Citește și: „E jale” Jador s-a arătat revoltat în urma unei mărturisiri surprinzătoare din partea surorii sale mai mici

Jador, declarație surprinzătoare de dragoste pentru iubita lui

Jador aștepta de luni de zile perioada în care se va îndrăgosti și își va putea trăi viața alături de o persoană specială, iar după o separare de un an și jumătatea cu fosta lui iubită, cei doi au decis să își mai dea o șansă, iar artistul nu regretă decizia. Cei doi se înțeleg, respectă și susțin, iar Jador o vede deja pe tânără alături de el pentru tot restul vieții.

Cântărețul o apreciază foarte mult pe fată, mai ales pentru că aceasta alege să nu folosească foarte mult machiaj și este o femeie simplă. Este cunoscut faptul că Jador își dorește să își împartă viața cu o fată cuminte, iar iubita lui este exact așa cum își dorește, sexy și modestă. Artistul își dorește să îi transmită întotdeauna mesaje de dragoste pe rețelele de socializare, iar în acesta bărbatul a făcut o declarație surprinzătoare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"În timp ce soarele răsare și luminează lumea, eu abia închid ochii pentru a visa la tine. În zorii acești dimineți, distanța dintre noi pare imensă, dar inima mea te simte aproape, ca un ecou al dragostei noastre. Prin această melodie, doresc să-ți spun că ești raza mea de lumină și inspirația mea constantă.

Ești ceea ce mi s-a întâmplat mai frumos în viață și fiecare notă cântată este o declarație de dragoste pentru tine. Cu fiecare sunet, îmi doresc să ne aducă fericirea pe care o merităm și să construim un viitor plin de bucurii împreună. Chiar dacă ne aflăm departe, iubirea noastră este ca o punte nevăzută ce ne leagă într-un dans magic al inimilor. Tu ești acel vis care mă trezește la viață și îmi umple existența cu iubire și emoții.
Să ne bucurăm de această zi și să privim împreună spre un viitor plin de iubire și fericire. Te iubesc mai mult decât cuvintele pot exprima." Sper că această declarație captează esența dragostei mele pentru tine ALEASA mea!, a scris acesta pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Jador se teme de ce este mai rău: „Nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu”. Artistul urmează să lanseze ultimele sale melodii

Relația artistul este una la distanță

Jador a întâlnit-o pe Alexandra în Spania, la unul dintre concertele sale, iar după un an și jumătate de separare, relația celor doi este mai puternică decât cei doi își puteau imagina. Deși cei doi nu pot să petreacă fiecare moment împreună din cauza distanței ce stă între cei doi, deoarece Alexandra locuiește în Spania, iar artistul are numeroase evenimente în țară.

Acesta mărturisește că gândurile despre ea nu îl părăsesc nicio clipă și dorul pe care-l simte îl macină din ce în ce mai mult, iar această distanță nu le afectează relația, chiar îi ajută să realizeze o conexiune mai profundă, potrivit b1tv.ro.

Citește și: Jador va trebui să fie supus unei intervenții chirurgicale. Bogdan Mocanu a povestit ce se întâmplă cu artistul, după ce a anunțat că se lasă de muzică din cauza problemelor de sănătate