Alec Secareanu: "A trebuit sa am grija cu lesa pentru ca o sugruma pe doamna Dembinski!"

Autor: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 aug 2021, 06:00

Miercuri, in sitcom-ul "Fetele lu’ Dom’ Profesor", difuzat la Kanal D, de la ora 21.15, telespectatorii vor putea vedea cum reactioneaza Toni, fiica lui Tinel, in momentul in care-si surprinde mama intr-o scena intima cu iubitul ei.

Dupa o perioada in care afaceriile de la salonul de masaj au mers bine, Toni (interpretata de Diana Roman), fiica fostului profesor de filosofie Tinel (interpretat de Catalin Catoiu) hotaraste sa-si bucure mama cu un cadou inedit – un catel de talie mica.

Ajunsa in locuinta acesteia, tanara o surprinde intr-un moment intim cu iubitul ei mult mai tanar. Cu lesa la gat si prinsa in lanturi, Cerasela (interpetata de Dana Dembinski Medeleanu) este bicuita de tanarul Marcel (interpretat de Alec  Secareanu).



Actorul Alec Secareanu spune ca scena a fost distractiva si grea in acelasi timp, mai ales ca a fost prima secventa filmata pentru aceasta productie.

"Noi ne-am distrat foarte tare la filmari, dar a fost o scena dificila pentru ca a fost prima secventa pe care am tras-o in prima zi de filmare. Practic, am intrat din plin in toata aceasta nebunie frumoasa numita "Fetele lu’ Dom’ Profesor".
N-a iesit nimeni ranit, a trebuit doar sa am grija cu lesa pentru ca o sugruma pe doamna Dembinski
", a povestit Alec Secareanu.( sursa foto Bogdan Paraschiv)

Nu ratati, miercuri, 26 martie, de la ora 21.15, serialul de comedie" Fetele lu’ Dom’ Profesor", la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.