Alege filmul de duminică seara de pe Kanal D! Ascultă Ursul din tine și votează!

Author: Oana Iosif
Actualizat: 10 aug 2021, 14:16

Seara de duminică se petrece în familie. Și ce modalitate mai bună să petreci timp de calitate alături de cei dragi, decât să vizionați împreună un film? Duminica aceasta, filmul Kanal D este oferit de URSUS!

Tu ce faci dumincă seara? Hibernarea nu este o opțiune! Ai chef să tragi o porție zdravănă de râs sau vrei să ceva mai multă acțiune? Alege ce film vrei să vezi! Intră pe Instagram Kanal D România și votează filmul cu care vrei să îți închei săptămâna. 

Vrei să râzi pe burtă alături de întreaga familie sau ești mai mult genul care preferă suspansul și acțiunea? Ascultă URSUL din tine! Răcorește-te cu o bere rece și pregătește-te de film! Orice ai alege, URSUS îți recomandă să te bucuri responsabil de o seară alături în familie. 

Indiferent că vrei că să vezi o COMEDIE sau un film de ACȚIUNE, tu decizi ce gen va fi difuzat duminică seara pe Kanal D. Ursul din tine alege genul filmului la Kanal D, asa cum Andrei a ales berea URSUS!

Ce trebuie să faci pentru a vota? Nimic mai simplu:

  1. Caută pe Instagram contul Kanal D România
  2. Intră pe InstaStory, ascultă URSUL din tine și votează categoria de film pe care dorești să o vizualizezi dumincă seara
  3. Pregătește berea Ursus și floricelele

Simplu, nu? Votul va fi deschis pe Instagram Kanal D România, de marți până joi, iar vineri vom anunța filmul câștigător. Poți vota în fiecare zi pe InstaStory de Kanal D România. Filmul din categoria care primește cele mai multe voturi va fi difuzat pe TV, duminică seara, după Roata Norocului. Așadar, ce să fie? COMEDIE sau ACȚIUNE? 

Dacă încă nu știi ce categorie să votezi, întreabă-ți prietenii și familia! Faci cum vrei tu sau cum vor ceilalți? Încă în dilemă?  

Ascultă URSUL din tine și votează acum!

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.