Alege o carcasa iPhone de calitate de pe Tozmobile.ro!

Author: Oana Picerea

Foarte multe dispozitive mobile dar in special smartphone-urile, au devenit o parte inseparabila a vietii noastre de zi cu zi din prezent. Le folosim pentru a ne conecta cu prietenii, a face fotografii, a naviga pe internet, a juca jocuri sau pur si simplu pentru continutul de divertisment disponibil online. De asemenea, cu un aspect putem sa cadem de comun acord, anume cu faptul ca nu ne putem imagina vietile fara ele telefoane, aceste dispozitive minune, dar trebuie sa recunoastem ca destul de des suntem putin neglijenti.

Una dintre cele mai mari probleme raportate de utilizatorii de smartphone-uri se refera la zgarieturile de pe ecran, iar in foarte multe alte procente mai este vorba si despre distrugerea totala a device-ului intr-un moment de ne atentie , dintr-o cazatura pe o suprafata dura. Cu totii putem gresi la un moment dat dar aceasta nu este o tragedie. Intr-adevar, este vorba despre un dispozitiv destul de scump pe care nu il putem achizitiona zilnic si tocmai de aceea, putem proteja telefonul, cu ajutorul unei simple carcase de protectie. Aceeasi carcasa este foarte utila in special pentru copiii care se joaca pe un smartphone, deoarece in cazul acestora riscul de deteriorare este mult mai mare.

In ultimii ani, telefoanele mobile inteligente au devenit dispozitive si mai complicate si mai scumpe, iar o reparatie poate costa sute sau chiar mii de lei. Deoarece aceasta este o investitie semnificativa, merita sa ne gandim cum sa o protejam mai bine. O carcasa si chiar si o folie de protectie a ecranului, poate imbunatati longevitatea smartphone-ului dumneavoastra. Este foarte adevarat si faptul ca nu va veti mai putea bucura de calitatea constructiei telefonului si de design-ul sau la cote maxime, insa, veti proteja cu succes o investitie importanta si astfel va veti putea bucura mult si bine de performantele dispozitivului.

Cand vine vorba de protejarea telefonului, exista mai multe optiuni din care puteti alege. Acum piata ofera posibilitati nesfarsite la diverse preturi, astfel incat sa existe ceva pentru toata lumea. Nu este posibil sa se spuna daca un tip de protectie este o necesitate, un lux sau doar un accesoriu la moda, deoarece acest lucru va depinde de perceptia personala a fiecarui utilizator individual de smartphone. Exista pe piata o gama extrem de variata de solutii pentru protejarea dispozitivelor mobile, fie ca aveti nevoie de o simpla carcasa iPhone, Samsung, Nokia, Huawei si asa mai departe.

Chiar daca majoritatea telefoanelor au o sticla rezistenta la zgarieturi, protectiile de ecran sunt inca destul de populare, prin simplul fapt ca acea stica, nu este si nu va putea sa fie niciodata indestructibila. Le puteti folosi pentru a va proteja ecranul de murdarie sau de apa, dar cel mai important, va veti putea proteja sticla ecranului de zgarieturi, oferindu-i si un plus de rezistenta in cazul unui soc puternic.

Husele pentru telefoane, reprezinta de departe cea mai buna modalitate prin care acestea se pot proteja, deoarece ofera protectie pentru intregul dispozitiv, atat in ceea ce priveste partea din spate, cat si colturile si lateralele. Exista inclusiv huse de protectie care acopera si ecranul. Totusi, retineti ca, daca o cadere este severa, pot exista daune interne, in timp ce exteriorul telefonului arata perfect. In plus fata de protectia impotriva zgarieturilor si spargerii, carcasa va va proteja obiectivul camerei si butoanele. Cel mai mare avantaj al carcasei este ca ofera protectie generala a smartphone-ului dumneavoastra - ecran, spate, margini si colturi. De asemenea, este de mentionat si faptul ca, in cazul unei eventuale vanzari a dispozitivului, aspectul mai bun al telefonului dumneavoastra va creste si valoarea de revanzare odata ce va decideti sa va despartiti de el.

O carcasa de protectie de calitate, va poate scapa de foarte multe probleme si cheltuieli ulterioare, ceea ce inseamna ca va veti putea bucura mult si bine de toate facilitatile pe care le ofera.

In momentul in care sunteti in cautarea unor huse si carcase pentru telefonul dumneavoastra, calitatea produselor este esentiala. O carcasa proasta calitativ se va putea sparge impreuna cu dispozitivul, cat ati clipi. Recomandat este sa utilizati o carcasa anti soc care este confectionata din silicon, deoarece acest material absoarbe intr-un mod excelent socurile, fara ca dispozitivul sa fie afectat in vreun fel. Totusi, trebuie precizat si faptul ca, daca un telefon cade de la o inaltime foarte mare, eventual si pe o suprafata dura precum betonul, chiar si cu o husa de protectie, majoritatea sanselor sunt ca device-ul sa fie complet deteriorat.

O alta forma de protectie suplimentara pentru smartphone este achizitionarea unei garantii extinse sau a unei asigurari. Exista argumente pro si contra pentru ambele scenarii si raspunsul depinde de fiecare caz individual. O husa de protectie de calitate, va poate ajuta extem de mult si in cazul in care vreodata puteti avea nevoie sa apelati la garantie. Daca dispozitivul prezinta urme severe de utilizare si brusc intampinati probleme ale componentelor interioare, chiar daca acestea nu au fost afectate de modul in care a fost utilizat smartphone-ul, nu va fi acceptat in garantie. Se va considera din vina unei utilizari precare, dovada fiind aspectul impropriu, dispozitivul s-a defectat.

Exista pe piata o multime de magazine care va pun la dispozitie huse si carcase de protectie pentru telefoane, plus multe alte accesorii de tip GSM, iar o solutie excelenta pentru nevoile dumneavostra, poate sa fie reprezentata de magazinul online Tozmobile.ro. Astfel, prin numai cateva click-uri si din confortul propriei locuinte, aveti posibilitatea de a cumpara tot ceea ce aveti nevoie si la un raport pret/calitate foarte avantajos.



 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.