Alege o mobilă de dormitor care să nu se demodeze! Iată cum poți să iei cea mai bună decizie

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 apr 2023, 15:35

Una dintre sarcinile pe care mulți dintre noi le adorăm este să ne decorăm casa. O schimbare este binevenită, mai ales atunci când aceasta îmbunătățește semnificativ mediul în care locuim.

Însă, chiar dacă este o sarcină pe care o realizăm cu drag, ea poate reprezenta și o mare provocare. Atunci când alegem, de exemplu, mobila pentru dormitor, ne dorim să arate impecabil, să creeze o atmosferă primitoare și relaxantă, dar în același timp să fie practică. Fiecare piesă de mobilier are rolul ei în cameră și este important să îl poată îndeplini cu succes.

De asemenea, atunci când alegem mobila dormitor, ne dorim ca ea să nu se demodeze ușor. Probabil că nici tu nu vrei să aloci resurse financiare în fiecare an pentru a-ți reamenaja dormitorul, motiv pentru care trebuie să faci o alegere înțeleaptă încă de la început. Trendurile în design interior se schimbă frecvent, însă există câteva criterii pe care le poți urmări, astfel încât să ai siguranța că piesele alese vor fi la modă mulți ani la rând.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi piese de mobilier care trec cu brio testul timpului atât din punctul de vedere al aspectului, cât și al rezistenței.

Nu ai cum să dai greș cu un dressing elegant, prevăzut cu oglindă

Una dintre cele mai importante piese de mobilier pentru dormitor este dressingul. Acesta te ajută să organizezi și să depozitezi hainele, lenjeria de pat, prosoapele, precum și alte obiecte utile.

Optează pentru un dressing cu un design simplu și rafinat, pe care să-l privești cu admirație în fiecare zi. Orientează-te către un model prevăzut cu una sau două oglinzi de dimensiuni mari, deoarece are un aspect sofisticat, mărește camera din punct de vedere vizual și îți va fi cel mai bun “prieten” de fiecare dată când te vei pregăti să ieși din casă.

De asemenea, nu uita să verifici ce compartimentări are înainte să îl achiziționezi. Dacă îți dorești să depozitezi multe lucruri în dressing și vrei ca ele să fie așezate într-o ordine bine stabilită, este important ca acest dulap să aibă mai multe compartimente și rafturi.

Alege un pat în nuanțe neutre

Pentru a completa aspectul rafinat al mobilei pentru dormitor, poți achiziționa un pat în nuanțe neutre de alb, crem, camel sau gri. Paturile realizate în aceste nuanțe au un aspect deosebit, care va fi demn de admirat chiar și după ce vor trece mulți ani. În plus, un astfel de pat va fi foarte ușor de asortat cu celelalte piese de mobilier.

Totodată, este necesar ca patul să fie suficient de spațios pentru tine și persoana cu care vrei să-l împarți și să îți ofere confort sporit la fiecare utilizare. Completează-ți mobila de dormitor cu un pat spațios, realizat din materiale de calitate superioară, rezistente la uzură, și te vei putea bucura din plin de achiziția ta!

Nu uita să alegi comode și noptiere cu un aspect inedit

Aceste dulapuri fac parte dintr-un set complet de mobilă dormitor și pot îmbunătăți decorul încăperii tale. Ele nu trebuie să-ți lipsească din dormitor, deoarece îmbunătățesc aspectul camerei și te ajută în privința organizării și depozitării lucrurilor. Acestea trebuie să fie realizate în aceleași nuanțe folosite pentru pat și dressing și trebuie să aibă dimensiunea potrivită pentru a nu ocupa mult spațiu în dormitor.

Intră pe site-ul VreiMobila.ro și vei găsi cu siguranță un set de mobilă dormitor care să se integreze perfect în locuința ta și care să arate impecabil chiar și peste mulți ani de zile!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.