Alege spatii de depozitare potrivite pentru nevoile tale de la boxe-depozitare.ro!

Author: Oana Iosif

Oricât de mult ne-ar plăcea să locuim în case aerisite, cu mult spațiu la dispoziție, adevărul este că strângem multe lucruri, mai mult sau mai puțin utile, care ne împiedică să ne amenajăm căminul după bunul plac. Pentru că și tu ești destul de limitat cu spațiul pe care îl ai la dispoziție, am decis să îți oferim câteva sugestii despre cum ai putea depozita toate aceste… mărunțișuri.

La masardă sau în garaj

Dacă te numeri printre norocoșii care au la dispoziție o mansardă sau un garaj, problema este ca și rezolvată. Multe dintre obiectele de care nu mai ai acum nevoie pot fi depozitate aici, pentru a fi folosite altă dată, sau pur și simplu pentru că încă nu te lasă inima să le arunci, deoarece au o valoare sentimentală pentru tine.

Pentru o eficiență maximă, indiferent dacă este vorba despre mansardă, debara, garaj, pod sau orice alt spațiu unde poți depozita câteva dintre lucrurile care nu îți mai sunt necesare, trebuie să le aranjezi frumos, pentru a încăpea cât mai multe, fără să dea acea impresie de aglomerație.

Balconul, preferat de cei care locuiesc la bloc

Dacă locuiești la bloc, atunci spațiul pe care îl ai la dispoziție nu este unul prea generos. De aceea, o soluție pentru tine ar fi balconul sau o terasă. Pentru a feri aceste bunuri de intemperii, există mai multe variante: dulapuri rezistente la apă, lăzi pentru unelte și multe altele.

Boxele de depozitare, soluția perfectă

Cu toate acestea, câteodată soluțiile prezentate mai sus pur și simplu nu ți se potrivesc. Atunci avem o soluție pentru tine: boxele de depozitare. Da, de ceva ani și în România avem de a face cu boxe de depozitare care pot fi închiriate, la fel cum ai văzut că se întâmplă și în cadrul emisiunii ”Storage Wars”. Avantajele sunt multiple, iar dacă ai nevoie de mai multe amănunte privind condițiile sau prețul, le poți găsi chiar aici: https://www.boxe-depozitare.ro/spatii-de-depozitare-de-inchiriat-in-bucuresti-sector-6. Dar hai mai bine să detaliem puțin câteva dintre avantajele de care te poți bucura atunci când apelezi la o boxă de depozitare.

Accesibilitate

Ți-ai schimbat locuința, iar în noul spațiu nu mai ai nevoie – cel puțin deocamdată, de anumite lucruri. Cu toate acestea, nu vrei să renunți la ele, sau te gândești că poate vei avea vreodată nevoie de ele.

Prin urmare, dacă nu ai spațiul necesar pentru a le depozita, închiriază rapid o boxă, și astfel vei scăpa de această problemă.

Apoi, dacă ulterior vei avea nevoie de unele lucruri de aici, tot ce trebuie să faci este să mergi la boxă și să iei ceea ce dorești. Nu trebuie să îți faci griji inutile, cum că nu există pază, sau că sunt păstrate în condiții insalubre. Totul este pur și simplu perfect, și ceea ce este cel mai important, ai acces oricând la ele, atâta timp cât respecți cele trecute în contractul de închiriere.

Depozitarea lucrurilor personale

Sunt multe situațiile în care, din cauza serviciului, ești nevoit să te muți la scurt timp, dintr-un loc în altul. Ei bine, în acest caz, o boxă de depozitare unde să îți poți păstra în bune condiții lucrurile personale este o soluție foarte practică.

Nu trebuie să stai cu gândul că lucrurile tale au rămas în localitatea de domiciliu, la mâna hoților, cum se spune. Închiriază un astfel de spațiu, în care să depozitezi bunurile personale de valoare, și poți pleca liniștit pe unde te poartă serviciul.

O casă nouă, de fiecare dată

Fiecare dintre noi are o idee despre cum și-ar dori să arate casa visurilor lui, și ceea ce este și mai important, să poată să facă unele schimbări imediat, pentru a avea impresia că locuiește în altă locuință.

În special reprezentantele sexului frumos sunt ceva mai deschise la acest aspect, care nu pierd niciun prilej să mai schimbe câte ceva prin casă. De aceea, o boxă de depozitare în care să păstrezi piese de mobilier, decorațiuni sau alte asemenea ”detalii” este o soluție eficientă, deoarece îți permite să ai acces facil la lucrurile tale, și să îți amenajezi de fiecare dată locuința ca și cum ar fi una nouă.

Mult spațiu la dispoziția ta

De regulă, omul achiziționează multe lucruri de care nu are neapărată nevoie, dar de care se atașează și nu se îndură să se desparte de ele. Cu atât mai mult cu cât avem de a face cu bunuri care au aparținut unor persoane dragi nouă, și care ne amintesc de vremuri de mult trecute.

De aceea, de cele mai multe ori, locuințele devin de-a dreptul sufocate de mulțimea de obiecte, aglomerând inutil un spațiu și așa prea mic. Din fericire, acum poți avea locuința pe care ți-o dorești, eliberată de lucrurile inutile, dar de care nu te poți despărți.

Condiții bune de depozitare și pază permanentă

Multe dintre persoanele care afirmă că nu ar apela la o firmă care se ocupă cu închirierea spațiilor de depozitare de acest susțin că le este teamă că bunurile lor ar putea fi furate sau deteriorate. Nu trebuie să îți faci astfel de griji, pentru că adevărații profesioniști nu vor lăsa nimic la voia întâmplării.

Astfel, lucrurile tale vor fi păstrate în cele mai bune condiții, exact cum le-ai așezat tu acolo, ai acces permanent la ele, oricând ai nevoie, iar paza este permanentă, asigurată de personalul de specialitate. Mai mult există chiar și supraveghere video, pentru ca totul să fie cât mai transparent !

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.