Alegerea controversată a lui Ruxi în Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta, 5 pe linie în ciuda unor polemici care i-au contrariat pe jurați

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 ian 2022, 21:33

Ruxi, note maxime in Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Aparitia lui Ruxi in cadrul Semifinalei Bravo, ai stil! Celebrities i-a bulversat pe jurati avand in vedere muzica aleasa de concurenta.

Ruxi este intotdeauna o prezenta excentrica atunci cand vine vorba de aparitiile in cadrul competitiei Bravo, ai stil! Celebrities si mai ales in Gale. Si in Semifinala competitiei din aceasta seara, Ruxi a fost la inaltimea juratilor alegand in mod neasteptat denim-ul ca principal material in alcatuirea tinutei. Mai mult, intregul moment a fost cu subinteles, iar muzica a fost si ea controversata pentru jurati.

Ruxi, 5 pe linie in Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities

Tibi Clenci a fost primul care a facut observatia legata de muzica si a vrut sa inteleaga de ce inca o data a ales maneaua pentru momentul ei din Semifinala.

Tibi Clenci: "Mi-ar fi placut alta muzica, nu ca nu as fi de acord. Repet, m-ai vazut dansand. Al cui moment este, Ruxi, spune-mi si mie?!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ruxi: "Cred ca voi stiati ca eu ma simt prost ca defilez pe manele. Am spus asta productiei si ei v-au zis voua ca nu inteleg. Eu i-am zis lui Chaddy, te rog nu facem pe manele oricat de mult mi-as dori pentru ca o sa se ia juriul de mine."

Tibi Clenci: "Eu am spus fara sa te cert, inca o data repet.

Mi s-a parut fantastic, super carismatic in situatia acestei tinutei sa aduci o alta piesa. Nu melodie."

Polemica in Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities din cauza melodiei alese de Ruxi

Raluca Badulescu: "Nu mai dati vina pe Chaddy ca nu este corect. El face numerele artistice pe care voi le agreati. Orice se intampla, decizia finala este la voi. Tinuta pe care o porti este buna, fara discutie.

Imi place cum ai ales, tipul asta de prezentare in jurul capului, maneca...am vazut-o undeva. Imi place cum ai ales sutienul din oglinzi. Nu te mai uita cu banuiala intr-o parte. Vii cu oglinda si imi iei ochiul asta si cred ca arat chioamba la camera si asta ma supara. Tinuta este buna, imi place ca ai ales denim. L-ai adus in zona de Gala, Semifinala. Bravo!"