Alegerea vinului potrivit este o arta, iata criteriile de care trebuie sa tii cont

Autor: B.M.
Actualizat: 03 oct 2017, 15:34

Alegerea vinului potrivit este foarte importanta iar criteriile de care trebuie sa tinem cont nu sunt deloc floare la ureche, asa cum pare.

Pana si momentul in care il bem influenteaza gustul, este indicat sa marcheze ceva. Nu doar momentele in care savuram vinul trebuie sa fie de calitate, dar si mancarea care il insoteste. La vinul rosu se consuma carne rosie: vita, porc, oaie.

La vinul alb se consuma carne alba: pui, peste, curcan iar la roze merg foarte bine deserturile si mancarurile mai dulci. Nici calitatea vinului nu trebuie neglijata; iata cateva trucuri:

Din 1773, Tohaniul a atras oameni pasionati, care au iubit via, au inteles-o si i-au amplificat forta creatoare. De aici, din inima Dealului Mare, de peste 200 ani, se creeaza vinuri.

De-a lungul timpului toate vinurile au stat sub semnul pasiunii, maiestriei, si al respectului pentru natura, bucurandu-se de o apreciere speciala in Romania si de o ampla recunoastere internationala.

Tohani Romania- Vinuri de creatie: www.tohaniromania.com.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.